Разноразно питање

1. Има ли неки разлог посебни за то што црнци имају велике мурице?

Ukrali od Kineza i Japanaca.

2. Има ли неки разлог посебни за то што црнци имају велике мурице?

То има неке везе са неком тетивом за коју је туксон везан. Мада пре ће бити да је Месја у праву...

3. Може мени неко ко се мало у психологију разуме или било ко други да објасни зашто поједини људи са фејсбука "лајкују" оно што сами поставе?

Po svemu sudeći kompleks niže vrednosti, druže.

4. Колико сам ја негде прочитао, док су робовали, везивали су им неке тегове за тукије, па су се тако издуживали, и онда је временом то постало наследно, или како се већ то назива.

Hahah, kako retardirano i smiješno u isto vreme:)

Da li još neko ima tendenciju da previše kenja u susretu sa autoritetom? Ne u smislu da ga napada verbalno ili nešto, nego da uvek mora da protivreči, odbija da se složi sa njim čak iako isto misle i taj raduljica, i kako se obuzdava.

5. Колико сам ја негде прочитао, док су робовали, везивали су им неке тегове за тукије, па су се тако издуживали, и онда је временом то постало наследно, или како се већ то назива.

Неко је бежао с часова биологије.

6. Неко је бежао с часова биологије.

Xaxaxaxa!

7. Мени је логично да имају курчине зато што женке чамуге имају огромне прдаре и дебеле ноге, па мужјацима треба у дужину да би могли да добаце до њене плежр зоне. Природна селекција се побринула да такви преживљавају кроз миленијуме и ето ти га.

8. црнци имају веће мочуге због порнића.

9. Неко је бежао с часова биологије.

То се учи из историје.

10. Неко је бежао с часова биологије.

Xaxaxaxa!

11. Убија ме нос. Непрестано цури већ месец дана. Није оно као кад имаш класичан грип. И дешава се само код промена температуре: типа, изађем из топле куће на хладно -цури, изађем из хладне просторије у топлу - цури. С обзиром да радим у хладњачи где је температури и до минус 30, уме да смара. Има ли неки лек, а да не захтева посету доктору?

12. Убија ме нос. Непрестано цури већ месец дана. Није оно као кад имаш класичан грип. И дешава се само код промена температуре: типа, изађем из топле куће на хладно -цури, изађем из хладне просторије у топлу - цури. С обзиром да радим у хладњачи где је температури и до минус 30, уме да смара. Има ли неки лек, а да не захтева посету доктору?

Један универзалац да узмеш кантарионовог уља на штапић па намажеш унутрашњост носа. Онда да се инхалираш на Босиоку или ако хоћеш медицину фликсонасе спреј :)

13. Јеботе, босиок! Како се тога нисам сетио! Имаш пиво за ово! :)

14. Где има по Београду продавнице конзоли и сл. Конкретно ме занима сони двојка. Молио бих за име неке радње са сајтом.

15. Пивооооооооо :весело тапше:

16. Kostja, pođi ti kod doktora ipak, u redu je lijek na svoju ruku ako je za prvu pomoć i za na brzinu, ja sam imao isti slučaj ka ti, i posle 3 inekcije sam bio ka nov.

17. Kako se zove onaj msm mađarski kolač koji se peče na nekom ražnju, pa se vruć urola u mlevene orase, cimet ili šećer?

Još nisam dobio odgovor :|....

18. Zašto Kineze (ili su to možda Japanci?) zovu žutaćima? Vidio sam podosta Kineza (ili su to možda bili Japanci?) u životu, i nijedan mi nije izgledao žućkast, barem ne dok ne bi otvorili žvale i viđeli im se žuti zubi, al je to već stereotipisanje, a mene interesuje ovo u vezi rasizma.

I koja je uopšte razlika u faci između Kineza i Japanaca ako je ima.

19. I koja je uopšte razlika u faci između Kineza i Japanaca ako je ima.

Не знам како, али скоро увек погодим који је Кинез, а који Јапанац.

20. I koja je uopšte razlika u faci između Kineza i Japanaca ako je ima.

sve ti je to isti kurac

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.