Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
jel tražiš i dalje?
Na stendbaju je. Ne znam da li ću živeti s brotom ili cimerom kog sam imao u planu.
ako ništa drugo možda možemo zajedno hahahaha lol
Hahaha, ne želiš to
našao sam nešto solidno, taman mislio da prodiskutujemo kao stari zakupci stanova ali si mi sad konkurencija jbg
Loš sam cimer strašno. U prvoj godini sam živeo tri meseca s likom koji mi je bio najbolji drug od prvog osnovne. Na nož smo se zavadili tokom cimerstva, osam godina ne pričamo.
ma i ja sam kurčina od cimera pošto sam se navikao da jebem na svakih 36 sati, morao bih isteravati cimera svako malo ako smo u istoj sobi. a jel ima neka šema da se ilegalno upadne u studentski dom?
Brt, kao mator čovek bi delio sobu s muškarcem aka cimerom? A u tim domovima, u jednoj prostoriji dvoje hrču i izbacuju CO2, šta?
http://www.halooglasi.com/nekretnine/izdavanje-stanova/stan-u-kucici-sa-zasebnim-ulazom-velefarm-i-e/4058239?sid=1476566401848
AHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA SELIM SE OVDE
Boks mog kera je u rangu sa ovim, s tim što je krov na boksu bolji.
predjimo na temu stanodavci to su srca dva, predlažem
Ljudi jel realno da na masteru ima 5 predmeta? Vise sam imao u predskolskom
Hint: drzavni faks je u pitanju
misliš na semestar ili ukupno?
pa ok je
Ukupno
дај напиши нешто детаљније, да ли су једносеместрални, двосеместрални. да ли мастер траје годину? или краће или дуже? овако не знамо ко треба да се прими и да падне у ватру.
Jednogodisnji master (to valjda znaci i jednosemestralni)
kakvo si ti to studentsko govno kad ne razlikuješ godinu od semestra
Ima li gde da se kupi marlboro duvan za motanje? Beograd, Preševo, nije važno, zna li iko?