Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
btw master rad vredi sigurno 20+ espb zato ima samo 5 predmeta verovatno
Dusane znam da godina ima dva smestra ofc
Postoji master koji se ide 2 godine, valjda je na to mislio truć
Coa očeš da budeš hipster, šta?
нисам ни на шта мислио, немам појма како иде сад. ваљда сабереш бодове за испите и додаш мастер рад и треба да добијеш 60. из твог примера и дулетове констатације закључујем да испит на мастеру има 6-8 бодова, али сад не знам да ли је то много или мало, па нам ти мало објасни шта ти ту конкретно смета.
не, боксеру, хоћу само да пробам ако га има. смотам понекад неку карелију, или вирџинију, кад блејим кући, ал' и то буде типа три у недељу дана, иначе зна се јбг, меки и ту нема приче, него бих пробао ако га има игде код нас.
Mislio sam da na masteru ima od 8 do 12 predmeta a ne 5. Sramota ce me biti da me neko pita koliko imas predmeta a da ja kazem 5
imas brate one prodavnice di samo valjaju duvan.(i ostale stvari vezane za isti)
znam da moj drugar uzima laki ili pal mal.mislim da moze i na nekoj trafici to naci.ne znam za marlboro,al pokusaj.imaju sajtove,tako da mos naci.
ма лаки и палмал могу да се нађу и овде код мене, марлборо сам видео само у фришопу пре пар година, ал' тад ми није падало на памет да мотам, код нас нигде нисам запазио, мислим да у крагујевцу нема, ал' обићи ћу неку трафикицу која је фино опскрбљена дуваном, ако тамо нема - нема нигде сиг.
nije mi bilo mrsko.
koliko vidim,ima svega samo marlobora nema.
http://www.svezaduvan.com
гледао сам ту већ синоћ :)
:p
ima u ns ljudi koji valjaju robu sveranu iz madjarone.od hemije do hrane i gomila drugih stvari.na svakoj pijaci po par tezgi.na kvanatsu gotovo svi.ne verujem da idu sve do kg.nije im isplativo verovatno.sve u svemu,ako imas nekog u ns.moze da ti naruci od nekog od tih koji idu do madjarske.das koji dinar vise i eto.realtivno cesto idu.tih to sveraju u ns ima pun kurac.
Jeste nekad platili kurvi da je ne jebete nego samo da joj se iserete u klonji? Ja pre sat vremena jebem ti nisam znao ni gde cu ni sta cu u novom sadu budjavom a znam tu uma neka kurva i ja je okrenem i kod nje i reko evo za pola sata jbg samo bezi od vrata vecea
Umalo se u gace nisam usro jebem ti
Što nisi uleteo u najbliži ugostiteljski objekat?
Jer...
cena prosečne psetove kurve < cena prosečne kisele vode u ugostiteljskom objektu
xD
pseto jebe kurve za one stare pare, placa ih starim parama iz jugoslavije
е тако је било, жено, а не како си ти одмах помислила у твојој лудој глави!
https://i.ytimg.com/vi/kFZTko2TXNY/hqdefault.jpg
Iz vise razloga brt
Prvo u ugostiteljskim objektima non stop neko ulazi u klonju sto tu misiju otezava do jaja.
Drugo sam sam pa ne smem da ostavim na stolu tel i novcanik(a jos manje bi ih ostavio u kolima) pa kad me nema 20+ minuta ili ce me konobar/ica traziti jer misli da sam zapalio ili ce mi neko zabosti stvari.
99% sanse da dodje neko od osoblja da me pita jesam li dobro.
Znas koji su prdezi izlazili iz mene kako da izadjem posle iz klonje od blama jebote
Dama se nikad ne pita za godine, al kurva se uvek prvo pita za cenu, kolko te je koštala ta bahanalija?
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=3317#post_3611130
Seltik smajli.