Разноразно питање

1. Kostja, pođi ti kod doktora ipak, u redu je lijek na svoju ruku ako je za prvu pomoć i za na brzinu, ja sam imao isti slučaj ka ti, i posle 3 inekcije sam bio ka nov.

Ма имам неке компликације са здравственом, средићу их тек у јануару...

2. Да ли Стефанко зна шта хоће?

3. Има ли ово посебан назив на српском?

http://blogs.browardpalmbeach.com/juice/toe_socks.jpg

4. Ne znam GM, zaključao je temu zbog "spema", a ja spemovao nisam, barem ne sa prvobitnim postom, i nisam se ni zajebavao nego sam najozbiljnije mislio.

Osim naravno ako ne misliš na nešto drugo.

5. Fabričke vunjene čarape - hipster verzija?

6. Али зашто мора да буде ТОЛИКО суров? Зашто не може да мисли мало на наша осећања пре него што нас овако свирепо казни:

Teme će se i dalje zaključavati, samo što više nemate temu na kojoj je zabranjen spem, da pitate zašto je zaključana.

7. Тотално хипстерски са овом шаром.
    http://farm2.static.flickr.com/1015/541539604_a0bd188d36.jpg
    Моја баба пре 50 година плела овакве чарапе, нико није хтео да носи, сада се шабанерија отима да носи ово, ал' све некако накарадно, само што не нагурају чарапе на уши.

8. Je l' večeras posle ponoći dolazi nova verzija sajta?

9. Де је она тема како сте изгубили невиност? Који подфорум?

10. Пробај на гуглу.

11. Пробао сам. Излази ми нешто уз коју песму сте изгубили ~.

Који матрак да пуштам песме?

12. Da li neko glasa za ove iz prvog glasa srbije i sličnih takmičenja pevača? Poznajem priličan broj ljudi, i niko ne glasa...

13. Je l' večeras posle ponoći dolazi nova verzija sajta?

14. Мени се чини да је неко негде рекао да нова верзија долази 28. децембра. Нисам сигуран.

15. Zna li neko, može li da se seti, kako se zove ona piramida po nekom sociologu na M, koja govori o tome da ako čovek zadovolji osnovne potrebe tipa hrana voda, može da bude spreman i za kulturne, pa tek onda da bude i moralan? Po njoj je bazirana koncepcija modernog društva, pričali ovi na B92. :)

16. Abraham Maslow

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.