Разноразно питање

1. A ovaj don je gospodin jedan, dosao covek i postavio normalno pitanje jer eto nije znao i dobio odgovore usvojio onaj koji mu je izgledao najprihvatljiviji iskoristio i odradio sta je zeleo dosao zahvalio se bravo majstore slobodno pitaj sta god te zanima ja cu se potruditi da ti odgovorim

A ne ko marko drkadzija mesec dana nas jebava ovuda i na kraju kupi 307 pa bolje da sam razmisljao o romi za to vreme ne bi mi pojebali dva tiketa za 10 dana

2. FAĐO
    Da brt. Ukucas rts uživo i udjes na prvi rezultat pretrage.

to rts satelit.ovog obicnog nema odavno.
    sem ako ga nisu vratili.

edit:nasao sam.
    nije ga bilo jedno vreme.tipa odavno

3. zna li neko da ustanovi zbog cega mi je ispalo dugme na produznom kablu, dio ispod kojeg se nalazi isto je povruce. odjednom se desilo i ugasilo se sve sto je bilo prikljuceno na kabl

4. Baci produzni prozvizdao je negde

5. Placam 200-500 evra za informacije o odredjenom coveku, info pvt

6. Na sedamsto možemo da razgovaramo, i daću ti sve informacije koje imam o sebi i tebi.

7. Aleksandar Kilogram mažnjava lovu na sajtu druga scena drugi put
    :klap:

8. A kad je maznuo prvi put? :D

9. 'de drugi put brt, nemoj biti naivan, ispričaću ti jednom prilikom.

10. Ц, ц, ц, ономад цимао Космополиту да интервенише због наводног дељења адресе, а гле сад... Шта су ти људи

11. E da, maestro, pročulo se to da si plakao kod kosmopolite, što bi rekao kojo u lepim selima, potpuno si me razočarala (ženski rod jer si plakao kao devojčica xd).

12. hahaha nisam plakao nego sam hteo da mi posalje tu navodnu adresu koju imas

13. kurva nije htela, ovaj zakon stiti samo prestupnike

14. A znaš kako, kad žena da: kurva je, kad ne da: opet je kurva
    Hehehehheeh
    Ok sam cu se izlogovati

15. Kosmopolita, poslao sam Vam paket u kome je 200 nikotinskih štapića marke "Marlboro", zbog banovanja kulenka, nadam se da je stiglo na pravu adresu, jer ja raspolažem samo pravim adresama.

16. Sad ozb: nisam trazio od kosmopolite niti ban niti tudju adresu, samo navodnu moju adresu

17. stiglo je, aco, hvala, divan si

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.