Pa ništa ljudi, šta da vam kažem. Imate moje ime, prezime, adresu, poštanski broj, broj telefona, fb profil, slike sve.
Eto, ima vas podosta koji hoćete da me bijete, kontam da je lagan posao. Mene Kosmo trajnuj lepo, nemam ja ovde više šta da tražim, doterao sam do duvara. Pozdav ljudi
Onog momenta kad se neko bude raspitivao za moju adresu jer sam napravio neko sranje, sam ću mu je dati i uredno zamoliti da dođe koliko sutradan, pošto ne bih mogao da sedim u iščekivanju i rebusu "dal će, možda i neće, kad će, s koliko ljudi"
Mislim da je maestru svanulo kad je postao podstanar, sad mi je jasno što je onoliko jurio (reče neko da je video na fejsu u grupi nekoj) da nađe stan, kakve kurac studije :D
Pa kako navodnu tvoju adresu, imaš li ti pvt sa mnom od pre dve godine, gde piše sve od A do Š, dejo majstore?
Nemoj sad da me zajebavaš, ko je onda meni slao onolike pare za kupoprodaju?
Ćutimo, a? Ćutimo!
E jeste brt sad vidim
Pa ništa ljudi, šta da vam kažem. Imate moje ime, prezime, adresu, poštanski broj, broj telefona, fb profil, slike sve.
Eto, ima vas podosta koji hoćete da me bijete, kontam da je lagan posao. Mene Kosmo trajnuj lepo, nemam ja ovde više šta da tražim, doterao sam do duvara. Pozdav ljudi
E sve ok onda, prava je, dakle ne moraš da brineš da ću nekog da izjebem pogrešnom adresom ;)
A ako hoćeš informacije o meni, ispod 700€ ne pričam.
maestro, sad može da se briše pvt, pa ti obriši. možda nije zapamtio
Onog momenta kad se neko bude raspitivao za moju adresu jer sam napravio neko sranje, sam ću mu je dati i uredno zamoliti da dođe koliko sutradan, pošto ne bih mogao da sedim u iščekivanju i rebusu "dal će, možda i neće, kad će, s koliko ljudi"
Ne bih mogao ovako kao aleksandar kilogram
UPRAVO SAM USLIKAO ZA SLUČAJ DA OBRIŠE, MISLIO SAM I NA TO.
Neću da brišem neka mu. Valjda treba da me izlome, da udovolje sebi, pa ce me pustiti na miru da živim dalje.
:-(
A ne boj se, broto, neće te niko :(((
Radje, ja sam ih pozivao da dodju, ali se sve svodi na to da traze da pseto i bohor to ucine umesto njih
https://www.youtube.com/watch?v=j2DqiEhctYs
TRAJNI KOSMO
nemam srca, stvarno
Mislim da je maestru svanulo kad je postao podstanar, sad mi je jasno što je onoliko jurio (reče neko da je video na fejsu u grupi nekoj) da nađe stan, kakve kurac studije :D
хахах па то скроз има лог'ке
Ajde kosmo, nisi ti bas tako mekog srca. Jos uvek sam na istoj adresi, ko hoce imas jos koji dan da me prebije.