Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Молим.
Е, овако, имам другара који учествује у конкурсу да добије добош који је веома добар. Е, сад знам да многи мрзите фејсбук, али ако бисте били љубазни, дајте глас ИВАНУ ВАСИЋУ, да освоји тај добош. Ево га линк https://www.facebook.com/questions/122865727826951/
Хвала свима у напред, и много би ми значило (а и њему) ако бисте проширили линк даље, јер сваки глас значи много, а потребно је само мало да дате глас.
Хвала још једном.
И извињавам се модераторима ако ово није адекватна тема, али не знам где да поставим.
Eto, ja sam glasao za tebe, oću reć drugoga tebe. :)
Другар је у питању, али хвала у сваком случају. Чим је неко оставио повратну информацију која није трол или спем, знам да ће бити добро. Хвала још једаред.
Nema frke, a što će mu doboš, da nije iz Dodoša možda? :)
Ма 'оће да се игра добошара к'о људи пре 60-70 година, па му треба квалитетан добош. Шалим се, има доста успешан бенд, (али да их не рекламирам даље сада овде) па му је ово добра прилика да побољша опрему.
Ma samo reklamiraj, evo ja glasao za njega.
И ја.
Ево га и 26. Каизенеееееееееееееееееееееееее!
Ја чуо да неће више бити форума. :(
vukajlija
nova #vukajlija u #trecasmena
3 hours ago
Kaže paša na tviteru. Pustiće izgleda noćas.
Idi otvori još koju retard temu dok možeš.
Да ли је неко од вас некада лежао мононуклеозу или има у својој околини особу која је то имала? Требају ми информације типа, да ли то свако ко је лежао преноси даље или је то индивидуално и како се то зна и сазнаје? Исто, ако знате где има информација не нету, и то је ок, шерујте с мене.
Још једном да поново поставим да још неко види.
Ако бисте били љубазни, можете гласати за Ивана Васића, да освоји добош, на следећем линку https://www.facebook.com/questions/122865727826951/
Хвала свима који су гласали, као и онима који ће помоћи својим гласом.
Едит: први је другар тренутно, ал' треба одржати позицију до краја године.
Има ли у Историји, у свету филма и музике итд. неки лик који се звао Костја? Покушавам да се сетим по коме сам то узео овај надимак...Није Пастир Костја...
Ima ona fora "Jebo te Kost(j)a ispod mosta". :)
Константин Костјуков. Ја га зовем Костја. :)
хахаха чисто сумњам да је то :) ал мого би да ставим на профил :)
Ne mogu da nadjem onu temu za zdravstvene tegobe, pa da se pozalim ovde. Planiram da idem sutra kod lekara, ali da vidim cemu da se nadam. Vec nekoliko dana imam bas jake grceve u stomaku. pretezno uvece kad legnem da spavam, bole me bubrezi i cela donja strana ledja. Naduven sam cesto i kljuca mi u pupku bas jako. Malopre sam povracao jer sam se napio vode kao konj a i dalje sam zedan. Zna li ko sta mi je?
Тако је и мој ђед покојни боловао пар дана...
Možda je upala bubrega... To znam da može jako da boli... Mada je moj brat imao slične simptome kad je imao upalu slepog creva i hitno je operisan. Najbolje ti je da odeš sutra lekaru, šta god da je, bolje će on znati...
Ја хтједох да кажем можда је слијепо цријево, него да ми се народ не смије не шћедох да лупим.