Разноразно питање

1. Haha ne brt, vidim da ti turiraš mene, pa i ja malo tebe jbg
    Glupo pitanje realno, al jbg stvarno nigde nisam video da se prodaju te stvari, pa ono, bolje ovde da ispadam glup nego u RL

2. brate, skroz realna opcija - gdegod da živiš odeš kod brice (ima sigurno bar jedan) i pitaj ga gde da kupiš britvu, ao ne želiš tako onda na netu proveriš gde su prodavnice pa odeš direktno tamo

3. Ma na netu su te britve ili jeftinije nego što bi me izašla poštarina kad bih ih naručio ili koštaju 60+ evra koje trenutno nemam jbg. Hvala svakako, svratiću do brice sutra

4. Evo jedan savjet od mene.

Nikad se kod brice nemoj brijati, osim ako ne želiš kakvu boleščinu da fasuješ.

5. Ako ikada otvore temu ''najgluplji saveti na vukajlija.com'' ovo moze u uvodni post.

6. ahhaha puši ga
    ali ovo ti kažem najozbiljnije

7. http://image.prntscr.com/image/4ec5701f0bac412b8fd58defc3f39c65.png

Kao sto stoji na slici, ako na prvom polju imamo jedno zrno pirinca, pa na svakom sledecem polju duplo nego na prethodnom, kada dodjemo do poslednjeg polja, koliko ce ukupno zrna pirinca biti na celoj tabli ? Zanima me otprilike, na prvu loptu sta biste rekli, a mozete i racunati posle.

8. Astronomski je broj u pitanju, to znam

9. Navodno ako napunimo to poslednje polje (velicine kao kockica na standardnoj sahovskoj tabli) bice visine neke ljute tipa kao do meseca fazon

10. још увек није толико произведено пиринча у историји капирам

11. ово што папет каже

12. Ne lupajte jebene gluposti
    Oko 1300 zrna max

13. Slična fora, uzmeš dovoljno veliko parče papira, presaviješ ga na pola trijes puta i biće debljine odavde do meseca

14. meni iz glave deluje ko pet soma zrna, to autor armin želi da čuje

15. 65 000 000 zrna ne znam sad bas tacno u zrno, ali priblizno ovome

16. 665285694613
    JA BROJO

17. pa da, kontaju svi kad ovako postavim da ima neka forice jbg i moj odgovor bi bio u hiljadama, 100k max

a odgovor je 18,446,744,073,709,551,615, brdo pirinca vece od mont everesta i 1000 puta vise pirinca od svetske proizvodnje u 2010.

ima vise prica kako je nastao fazon, ali kao ta glava koja je izmislila sah dosla kod indijskog cara i on kao sta trazis za ovu genijalnu igru i on mu rekao ovo, car se nasmeje hehe kakva seljacina za dzabe maltene dobijam, al kad su careve racunovodje ili sta su tad muda bila izracunali FRAPIRALI SU SE

18. na zadnjem polju ima 2^63 zrna, to je 9,223,372,036,854,775,808

ja ne umem da pročitam ovaj broj

19. dva na šesetreću potenciju... 9.223.372.036.854.775.808

EDIT: jebo kalkulator, kad sam ja bio klinac ovo se računalo peške :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.