Moze li se ostati trudan nakon sto me decko prstenjacio?
Pola interneta kaze da se moze ako je bilo predejakulata na prstima, a pola kaze da su sanse minimalne?
Imate li iskustva s tim ili znate neke cure da su zatrudnile tako?
Ima li ovde neko iskustva sa ugradnjom parketa, tačnije, zamenom? Gledam ovde neku "Uradi sam" soluciju, ali ovo deluje prekomplikovano. Nekoliko daščica u sobi je fino pojo žižak i bio je toliko bučan da sam jedno veče besan ustao i šrafcigerom bušio, sve dok nisam našao odvratnog, debelog crva unutra, kasnije još dva. Kapiram da će stolare i parketare boleti kurac da se cimaju oko par daščica, te mi ne preostaje ništa no da zemenim solo ovo što mogu.
dali mi u banci (lol) falsifikovanu novacnicu, i nisam provalio do par dana posle toga kad sam probao da platim nesto, pa mi reko prodavac.
moje pitanje je da li mogu tu novcanicu da npr. zamenim negde (recimo nbs?) za vazecu, ili mogu samo da je bacim (odnosno predam muriji, posto se valjda njima predaju falsifikati)?
Nema potrebe za takvim odgovorima, dragi Bruse. Imam svoje razloge zašto ne želim onlajn da naručujem ovo, i naravno da umem da guglam, ali nema veze, potražiću negde drugde. Pozdrav!
koja je ovo pesma od 1:21?
https://www.youtube.com/watch?v=kZm1BFUcudg
Born to be wild
sweet home alabama
Makarena
Probaj na anar.s
Ace of Spades
šaban šaulić čovek lutalica kad krene onaj uvodni deo sa harmonikom TA TA TAM pa pauza TARA TA TAM
колико превазиђен стил, ово би тамо '82 било за ''е брате, јебо те дадо топић упркно више''
baš ste šegadžije
Moze li se ostati trudan nakon sto me decko prstenjacio?
Pola interneta kaze da se moze ako je bilo predejakulata na prstima, a pola kaze da su sanse minimalne?
Imate li iskustva s tim ili znate neke cure da su zatrudnile tako?
Trci po pilulu za dan posle, sta ga znas XD
Salim se sve je zatvoreno sad, probaj sutra
Miloše, kasno je, pilule ne pomažu.
Ima li ovde neko iskustva sa ugradnjom parketa, tačnije, zamenom? Gledam ovde neku "Uradi sam" soluciju, ali ovo deluje prekomplikovano. Nekoliko daščica u sobi je fino pojo žižak i bio je toliko bučan da sam jedno veče besan ustao i šrafcigerom bušio, sve dok nisam našao odvratnog, debelog crva unutra, kasnije još dva. Kapiram da će stolare i parketare boleti kurac da se cimaju oko par daščica, te mi ne preostaje ništa no da zemenim solo ovo što mogu.
Pa šta je komplikovano ovo?
Nije to komplikovano nego ima puno posla, to je nešto drugo.
dali mi u banci (lol) falsifikovanu novacnicu, i nisam provalio do par dana posle toga kad sam probao da platim nesto, pa mi reko prodavac.
moje pitanje je da li mogu tu novcanicu da npr. zamenim negde (recimo nbs?) za vazecu, ili mogu samo da je bacim (odnosno predam muriji, posto se valjda njima predaju falsifikati)?
Gde da tražim britvu za brijanje? Kod Kineza, u apoteci, u nekoj specijalnoj radnji?
u prodavnici opreme za berbere i frizere, najlakše da potražiš onlajn, može i na guglu čak
http://lmgtfy.com/?q=britva+za+brijanje
Nema potrebe za takvim odgovorima, dragi Bruse. Imam svoje razloge zašto ne želim onlajn da naručujem ovo, i naravno da umem da guglam, ali nema veze, potražiću negde drugde. Pozdrav!
U, jebote, ti se naljuti? Ja sam ti dao ozbiljan odgovor, a onda sam dodao i zajebanciju, nisam znao da smo na ozbiljnom sajtu.