И што који курац кукате и тражите помоћ на форумима? Иди човече у болницу, зови хитну. Најежим се кад видим ово. Имаш ли родитеље? Зајебавате се са здрављем и животом.
И што који курац кукате и тражите помоћ на форумима? Иди човече у болницу, зови хитну. Најежим се кад видим ово. Имаш ли родитеље? Зајебавате се са здрављем и животом.
Јес вала, иди код лекара одмах, овде ћеш наћи само нас дежурне будале што се правимо паметни, тешко да ћеш помоћ добити.
Ово је најлуђа ствар коју сам видео овде и прва ствар која је на нету успела да ме јебено изнервира! Ако ниси трол ти ниси нормалан. Као ни они типови на оној теми што се труде да помажу око тако зајебанијих ствари и ови што их питају за помоћ. Боле га бубрези пар дана, кључа му у пупку, не може да спава и он куца пост на неком сајту. Шта си ти човече?
Ma idem sutra... Nemojte skakati odma ko da cu da umrem jebote. Nije bol nesto mnogo veliki, jednostavno kao da imam upalu misica na ledjima, a bubrezi me malo zickaju kad pipnem. A za ove grceve i bol u stomaku su mi pre rekli kod lekara da je zbog toga sto pijem dosta koka kole.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ко има зелену вукајлију?
Јес вала, иди код лекара одмах, овде ћеш наћи само нас дежурне будале што се правимо паметни, тешко да ћеш помоћ добити.
Ово је најлуђа ствар коју сам видео овде и прва ствар која је на нету успела да ме јебено изнервира! Ако ниси трол ти ниси нормалан. Као ни они типови на оној теми што се труде да помажу око тако зајебанијих ствари и ови што их питају за помоћ. Боле га бубрези пар дана, кључа му у пупку, не може да спава и он куца пост на неком сајту. Шта си ти човече?
Ma idem sutra... Nemojte skakati odma ko da cu da umrem jebote. Nije bol nesto mnogo veliki, jednostavno kao da imam upalu misica na ledjima, a bubrezi me malo zickaju kad pipnem. A za ove grceve i bol u stomaku su mi pre rekli kod lekara da je zbog toga sto pijem dosta koka kole.
Ili PMS ili trudnoća. Trećeg nema.
Reme ne sprdaj se s čovekom, kakva trudnoća.
Osim... ako nije vanmaterična... to može bit, muški nemaju matericu! O MOJ JEBENI BOŽE!!
Вуле постаћеш мајка!
Правац код гинелогога
sto tolerisete plagijate modovi??
Linkuj ih na temi za brisanje uz original i poskidaćemo ih.
svaka od tih ima link u komentaru al niko to ne jebe ni 2%
daj link do te teme
http://vukajlija.com/forum/teme/25144-prijavite-tudje-definicije-za-brisanje-i-autore-plagijatore
2 комада имам:
1. Каће бити готове ове одвојене ћет собе
2. Какви су оно аутори код постера што не раде ???
Мислим да ће то бити рангирање по популарности постера. И то је у припреми.
Biće sve rešeno narednih dana.
Što se tiče autora na posterima, tu će biti rangovi preko postera, od prvog, pa nadalje, kao na definicijama.
Букснетино колико сам те сконтао, биће ранк и по постерима и по дефкама ?
Јес, рече газда више пута да ће бити тако.
Да ли је дискриминисање кад муслиман из Црне горе мора да чита Горски вијенац?
Колико плусева треба дефка да ми има да би ушла у популарне?