Разноразно питање

1. samo Steiner (mada i od njega boli glava) i naravno ZEISS, Swarowski i Leica.

ајде не измишљај називе

2. Zanima me jel ima negde fejk dvogledi da se kupe?

3. не знам али сам видео фејк камере за надзор

4. to samo kad si u bunkeru ceo dan i osmetras iz bunkera

5. prodo ja odličan vojni za 40 maraka trebalo mi za kartu do bjeljine

6. Ja bi ti dao 42 marke keve mi al ako je specijalno radjen za osmatranje iz bunkera ceo sumrak ili kako vec

7. nekako sam ubedjen da rasnom ne treba Steiner XE2300 od 5000e za pronalazenje protivnickih snajperista iz nekog bunkera.

8. ZASTO JE FORUM OVAKO MRTAV

9. Ranije bi se javilo vise ljudi i znalo sve neko bi mi cak i svoj sa limunda ponudio.

10. Hvala za ove savete. Nego meni treba neki onako ne profesionalni ali dobar tipa da se moze 70-80 metara dobro videti. Nesto za zabavu
    EDIT: A i nikad se ne zna kad ce balije da napadnu.

11. Uzmi Zeiss, oni rade sočiva za Steiner.

12. http://vukajlija.com/forum/teme/71123-zavrsna-predsjednicka-debata-trump-vs-hillary?strana=14#post_3663122

torazulu se sprema za novi svetski rat za koji sa sigurnoscu tvrdi da ce se desiti i ne samo da ce se desiti nego i ko ce koga da nabada i ko ce da izaziva i pobedjuje i najebava...zato se i sprema,bleji u bunkeru ceo dan i posmatra kroz dvogled

13. hhahah kako ću išutirati ovog torozulua u stvarnom životu

14. Ahahahahahahahahahahahah otkud znate. Mozda Rasni zaradio od prisivaca.

15. pez, nekada je samo to dovoljno za uspešno granatiranje sarajeva

16. Oružije treba kupovati od muslimana, da ih oslabimo.

17. E nemojte samo opet ratovati sa njima ne moze Srbija podneti novi talas izbeglica, izljubite se ko braca i samo slozno na hrvate!

18. Pa ispickace ih kroati i jedne i druge posle aj sto ce nam oni opet doci nego ima i muslidze da nam navuku

19. Hocu da okacim televizor na zid. Taj zid je od siporeksa, nosač ima 4 šrafa.

Mogu li da ga kačim na taj zid tj hoce li siporeks drzati tv?

20. sad sam pogledao na google image sta je siporeks. Mozes okaciti

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.