Разноразно питање

  1. to armine to je dobro..volela je da skace da bi cula kako joj moja sperma bucka u stomaku.onda bi pozvala drugaricu i prislonila telefon na svoj stomak da cuje i ona.

  2. Treba mi pomoc. Ne mogu nikako da nadjem na netu, ne znam sta da ukucam.
    Naime, jedna slika je u pitanju, vise kao crtez, gde su on sa drugom devojkom, a ona sa drugim likom, okrenuti ledjima jedno drugome, a ledja su im povezana nekim konopcima. Mnogo prejaka slika, a ne mogu nigde da nadjem. Moze pomoc?

  3. http://static.boredpanda.com/blog/wp-content/uploads/2016/08/amazing-sculptures-34-57bb02e6aff99__880.jpg

    Meni jedino ovo pada na pamet, ali nema nikakvih konopaca, a ni ovo dvoje nemaju partnere, već decu u sebi

  4. Nije to, onako kao crtez. Ona na jednoj strani zagrljena sa drugim, on na drugoj strani zagrljen sa drugom, okrenuti ledjima jedno drugome a ledja povezana konopcima... Mnogo jaka slika, a bas mi treba sada...

  5. Jbg buraz, moraćeš nečim drugim da udaraš čežnju ribama na fb.

  6. Sprema se da pošalje sutra u ponoć

  7. Tacno u ponoc
    kad kazaljke se spoje
    umesto arming
    reci cu ime tvoje

  8. Papet jeri to Medžik Jokson kad je bijo mali?

  9. Posto sam bio mali djeca kad je Karic otisao i kad su mu uzimali imovinu i to i nisam nikako upucen bio... Sta se sada ocekuje od njega? Jel to dobro po nas ili nije sto se vratio? Hoce mu vratiti zaplenjenu imovinu?

  10. Vratio ga pičkousti da zamajava narod kao dvorska luda. Ili ima neke druge namere s njim, al da je dobro, nije.

  11. Slabo se vidi, ali moze li neko da provali koji je ivo auto do zlatiborca, u rikverc parkiran vidi se samo zadnji deo.

    https://s23.postimg.org/dbqmbrk6j/20161231_114617.jpg

    Ovaj karavan sta li je. Treći od napred gledano

  12. Posto sam bio mali djeca kad je Karic otisao i kad su mu uzimali imovinu i to i nisam nikako upucen bio... Sta se sada ocekuje od njega? Jel to dobro po nas ili nije sto se vratio? Hoce mu vratiti zaplenjenu imovinu?

    Hoće xD
    Al on je (kao slučajno, zna da je ne može dobiti) neće ni tražiti. Ja kontam da će biti od pomoći Vučiću, ovaj mu je sredio da to zastari brže bolje, prihvatio pola familije u stranku, doveo ga ovde, ovaj će pre vratiti njemu nego srbima (lol, koga boli kurac za narod).

    Msm, biće tu projekata na kojima će Karić zarađivati, Vučić se slikati, biće finansiranja izbora, ali svakako neće biti onih stanova od 300e po kvadratu.

  13. Msm, biće tu projekata na kojima će Karić zarađivati, Vučić se slikati, biće finansiranja izbora, ali svakako neće biti onih stanova od 300e po kvadratu.

    Али ће зато бити нових пореских инспектора, извршитеља и комуналних полицајаца да цеде суву дреновину, дрве још више курац на сиротињу, да би смо коначно живели боље од 2017. године (како нам је Вучић обећао пре две године).

  14. Srce mi baš brzo kuca zadnjih dana, a kad drkam oću infarkt da dobijem. Šta je to?

  15. Uzbudjenost, pokusaj da masiras lijevu bradavicu u pravcu kazaljke na satu dok drkas

  16. Rasni to je zato jer nećeš da daš pičke

  17. rale(sećaš se da sam ovako rešio da ti se obraćam), zaboravio si i treći, najžešći simptom: još nisi otvorio temu DOČEK NOVE 2017. GODINE NA VUKAJLIJI

  18. Јеботе, видим ја да нешто фали на форуму. Расни отварај тему!

  19. само дркај расни

  20. Ima li neko onaj strip kad posetilac portala crvenazvezda šalje pitanje Borhi: "de si borha šta ima tebra"

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.