siguran sam da se iz bosne odlicno vide zemun nova galenika itd realno sta ja znam samo zivim tu blizu xd
edit
nije on alas, ako drzi ribarnicu ne znaci da je prepodne na obali dunava zabacio jedno 4,5 stapova na dubinku a posle podne nosi gepek pun sarana k domu svojemu da ih proda da nahrani celjad
pa dobro ali da li je ok da mi kazes mejmune a ja sedeo na pivu sa sinom vlasnika ribarnice prosudi sam, sad mozda je to neki stari dobri bosanski humor zacinjen trolovanjem ali ga nisam prepoznao, kako god nebitno, radjardje imas odlicnu ribarnicu u predgradju Sarajeva, kad udjes sa istocne strane iza zute zgrade nema 50m, pitaj samo dje je hamzo alas ne mozes da pogresis
hahaha
Od toliko braće, nemaš nikoga ko zna da priđe ribama SKEČ
Imao sam vizit kartu, evo trazim al ne mogu da nadjem, pitaj samo dje je Choki nema ko ne zna, smorio sam se za vizitku aaa bila je tu negde
edit
evo upravo trazim vizitku za zubara, imao sam 2 sad ne mogu da nadjem ni jednu, ne razumem sta se desava matrix
ali kako je ovaj forum jedna korisna alatka, žalim ljude koji nisu u mogućnosti da postave ovakvo jedno pitanje i dobiju ekspresan odgovor
ako nađeš, nađeš, skauz, ako ne, jedna iskrena zahvalnica i tebi u svakom slučaju
pogotovo kada dođu i lupaju tako rendom informacije hahaha
koja jebena ribarnica u blizini pupinovog mosta šta jebeš čoeka mejmune jedan?
Hahahahaha ne znam ima li ribarnica ili nema ali je smešno
Brate piči tamo samo pitaj Choky gde je poznati alas svi ga znaju
siguran sam da se iz bosne odlicno vide zemun nova galenika itd realno sta ja znam samo zivim tu blizu xd
edit
nije on alas, ako drzi ribarnicu ne znaci da je prepodne na obali dunava zabacio jedno 4,5 stapova na dubinku a posle podne nosi gepek pun sarana k domu svojemu da ih proda da nahrani celjad
brate, ja nisam u Bosni ima godinu dana xD
Joj skočmiše ko će nam ognjišta braniti kad se i ja preselim?
pa dobro ali da li je ok da mi kazes mejmune a ja sedeo na pivu sa sinom vlasnika ribarnice prosudi sam, sad mozda je to neki stari dobri bosanski humor zacinjen trolovanjem ali ga nisam prepoznao, kako god nebitno, radjardje imas odlicnu ribarnicu u predgradju Sarajeva, kad udjes sa istocne strane iza zute zgrade nema 50m, pitaj samo dje je hamzo alas ne mozes da pogresis
lažeš ljude tu govno
skocko jel ti prebivaliste u Beogradu sada?
beograd-novi sad
Imas li semu neku za NS da uzmem neku lovu do proleca?
neam brt, a šta nudiš, mogu nešto izmisliti na drugom mjestu
Ne nudim nista jbg. Nemam diplomu jos uvek, nemam para, nisam pametan, nemam muda za kriminal...
Jebiga onda
Jebiga..
haha ovih zadnjih par postova su objasnili sav besmisao rata