Разноразно питање

1. Najjeftinije ti je da odes tamo pa trazis ako te ne mrzi da se tamo akas sa porodicom

2. Ja sam u julu bio u grckoj sa zenom i decom za te pare sam mogao 3-4 puta u tunis opasno im bile predrkane cene valjda jer niko nije teo u tursku. Ni ja nisam hteo u tursku sa trudnom zenom jbg sa ortacima bih otisao lagano... Posle u avgustu samo sa zenom u tunis, velika preporuka ko oce da ide na odmor da se odmori. Kacio sam ovde sliku kako lik visi sa nekog kurca da mi nadje repstaciju ds gledam basket sa amerima

3. Bio sam u Tunisu, znam kako je i isao bih recimo sad u februaru sa zenom , sad trazim ali izgleda da nema aranzmana. Od maja do septembra sam vec uveliko po Grckoj, nista mi ne znaci tad. Ja kad sam bio, mislim da sam isao za uskrs i bilo je bas onako toplo, mogao si da se kupas.

4. Tunis jebe kevu tamo sam prvi put video nespskog ciganina bio je isti kao ja od tada manje mrzim druge rase

5. Osim koker španijela njih bih obukao u štirkani heklani korset i pustio u ledem Dunav

6. Ma znam da nema isisa, al ja sam baksuz, kad bih otišao sa ženom digao bi se neki sa bonbom samoubicom ko za kurac meni pored sobe. Da idem sa ortacima ne želim jer su stoka nekulturna. Ići ću u izrael na ljeto, tamo je do jaja.

7. nisam nikad bio u izraelu nemam ti pojma. niti planiram da idem da ti pravo kazem

8. brate samo roštiljaju po čitav jebeni dan i noć oni roštiljaju lud narod leba mi

9. Jel zna neko neku korektnu ribarnicu da uzmem ribu za slavu

10. Koji deo grada?

11. Ma koji god, samo da nije baš 20km od centra, poželjno od bogoslovije ka mirijevu, karaburma, zvezdara, kaluđerica, druga najbolja opcija zemun, galenika, bežanija, treća kotež, krnjača

12. Treći prsten kaluđerice preciznije.

13. Jel u svim ovim naseljima imas po brata? Xd

Grcko-kiparski centar(bg arena) mica ribar

Miki alas zemun

Plavo sidro kod kalenica

14. Mada pitanje je sada koliko je kod alasa sveza riba, najbolje kod nekih "uzgajivaca" sa ribnjacima da vidis

15. Sta kurac da je sveze, nije svinjce da pobjegne! :seltik smajli:

16. hahah, pa tako nekako, sve ovo što nije prva opcija bi se obavilo na putu do burazera :D

hvala lepo, vidiću sutra s ćalom kad ćemo šta ćemo

17. Imas na galenici predji most samo ako si u tim Borcama Ovcama i pitaj za ribarnicu, jedna jedina je svi znaju

18. Ne, ozb, zamrznuti i dunav i sava jbg

19. E, da ga jebem, ima smisla. Ma uzmem po kilo na tri mesta, pa dopunim kod koga je najbolje, valjda nije tolko strašno, samo mi je bitno da ne odem kod nekog kontaminiranog ribara, pošto ovaj dosadašnji neće moći da nam proda ove godine

lol, Tilmo, skeč nije daleko od istine

skauz, pa ako imaš broj ili ime, ne bih baš da se zaputim na pupinov most s pretpostavkom da će me neko možda uputiti u pravcu objekta gde će mi prodati komad pečene ribe(imam burazera na petsto metara od mosta, ali tek se doselio, ne razume se u ribarnice još :/)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.