Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ау курац ови моји изгубили даљински нисам могаода пустим ртс све време пичи тв мелос
има ли на јутјубу то?
Ko bre najpametniji, sta pricas bre
ау курац ови моји изгубили даљински нисам могаода пустим ртс све време пичи тв мелос
има ли на јутјубу то?
https://www.youtube.com/watch?v=vqPZAHaePs0
http://i.imgur.com/4MTkCya.png
Ne spojluj pičko!
Hahahha a rek'o ako neko neće da gleda celu.
XD
Mora cela iz poštovanja prema kolegi sa duhovitog sajta
Ja se kupao i jedna koleginica mi javi i prekinem na pola da gledam axaxa
Esi opro donji ili gornji deo?
Duz.
Opro levu stranu samo hahaha
hahah al je namazan...u prvoj igri de biraju ona slova kad je bio drugi takmicar kaze imam 10 slova....stevco kaze i ja imam 10....i onda kaze drugi takmicar koju rec ima, pa pita stevcu ''ISTA REC'' a ustvari nije imao nijednu, samo zna da ga ne moze proveriti...isto i u moj broj, takmicar kaze koji ima br, a stevco kaze ''ISTI BROJ''
jebem ti matematickog genija kad ne moze da dobije tacan broj sabirajuci i mnozeci aj bezi bre tacno sam znao da ce ovako da bude
Jedan mali deo mene je odumro toliko nade sam polagao u ovog momka
како ми је драго што вас је циганин преварио за паре, ко да их је мени дао
Haha kakav kvalitetan fotosop al jebiga kao da neko moze da poveruje u ovu laz kad je stevco genije
Kako kaze voditeljka briljirao je u igri moj broj! 6*5=30 :O
Jel jeo neko pekinšku patku i sviđa li mu se?
Evo sad mogu i sam sebi da odgovorim. Pekinška patka - go kurac. Pozdrav.
Nek je sa srecom prva pekinska patka!
Hvala najlepše. Kod kineza treba jesti samo ono što kinezi u svojoj domovini ne jedu - znači, pohovane piletine i tako to. Jer da kinez zna šta treba da se jede, ne bi bio kinez.
(namerno malim slovom)
Kod kineza ne treba jesti nista brt