Разноразно питање

1. Belmuz
    Aj mi sad neku rimu baci ako navlacis :D

2. Kod nas je to cicvara, al bolje zvuči BELMUŽ. Kao neki nadrkani muž, kažu da je afrodizijak al jedino što se digne je holesterol (mada, kada gledamo medicinski, za dobar nivo testosterona je holesterol mnogo bitan)

3. E to je to, nemam rimu nikakvu jebiga, stvarno me je interesovalo. :D

4. to to je radjarde sendvic sa kulenom, paradjz, kackavalj, pavlaka, susam

5. Ја сам стално мешао белмуж и жмаре (жумјаре).
    https://www.youtube.com/watch?v=UTsjZvY8eMM

6. dobro kakvo je ovo jelo

7. 16 sati kuvati tu ode 4 litre rakije

8. kakve budale kuvaju neko govno 16 sati tipa specijalitet klasična seoska splačina kojoj treba milijon sati da bi ličilo na hranu koje je u stvari kaša! Pritom ima ime tipa

ŽMARE ČMARE
    fakit

9. Kod nas su žmare malo drugačije
    Kad se pravi domaće maslo od krave, tj. kad se topi, na površini se stvara pjena koja za sebe veže ono čvršće što bude u maslu, to kreće da tone na dno i to na kraju ostaje na dnu šerpe. Onda se to pokupi i to su žmare.

Smrdi ko krava, materem, al ljudi to smatraju za delikates.

10. Kad Srbija uđe u EU niko više neće praviti Žmare.
    Federika neće dati, nije demokracki!

Nije toliko loša ta Eu hahahha

11. realno ovo meso posle svog tog pipanja i tog naziva više mi se povraća nego što bi pojeo

12. Pun kurac ovih jela i sva različita. Na ćaletovoj strani se forsira ĆEŠKE(ćeškek, ćešket, keške, kešket), to je piletina s pirinčem pet sati muljana u kazanu

13. na ovo sto je skocimis opisao zadnje se ne bih ni iskenjao

14. Brate moj, ja se ne približavam bliže od metar toj posudi, kakvo crno kenjanje....

15. meni je ogavno i kad babe za svinjokolj peru creva od svinje i posle guraju iznutrice i to zovu krvavicom. Ogavno je, ali je i ukusno, pa ti vidi!

16. Treba malo ostaviti govana da se osjeti pravi onaj šmek :D

17. Skočko, govana je puno, šmek osjećamo već vijekovima xD

18. Kako se zove ona haljina sto ima veliko V proseceno do pupka prakticno kao na ovom spotu? https://m.youtube.com/watch?v=AEcPSxc7ebs

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.