Kupila je zvezda stvarno ne znam sta vam je smesno, cak mogu da vam nadjem (mogu al boli me kurac) gde seru kako je sramota da nisu imali do sad to, al nisam znao da je to isto govno
Pa ne mogu, imam ugovor sa ovima da samo ja na prostoru srbije mogu da ga kupim, ovlasceni distributer. Zauzvrat imaju marketing(ove ko tilmo samo ozbiljnije haha), nejebavanje sa carinama i transportom i servis. Isto kao za sve jbg zasto mercedes ne kupiti u nemackoj nego ovde? A i ja mogu da gurnem dokroru na kcs neki evro u dzep pa da vuce robu proizvodjaca kojeg ja zastupam a oni to ne umeju xd
A pazi ja sam im nudio ovo sranje pre 3-4god kad se tek pojavilo(a on kaze najnovija tehnologija xd) i kao ne treba, koristili cepter neki. A kad ga je mladenovic video tamo onda je dobar. Gluperde.
ahhaahha
Ne pronalazim se u tome :(
Al znam da mozes da mi nabavis, ako budem hteo da lomim lovu znam koga da cimam
ahahahahah
Sta se smejes pap kupili stvarno ne zajebavam se
Kupila je zvezda stvarno ne znam sta vam je smesno, cak mogu da vam nadjem (mogu al boli me kurac) gde seru kako je sramota da nisu imali do sad to, al nisam znao da je to isto govno
kako si sa guscijih pasteta dosao do prodaje medicinskih uredjaja zvezdi? xd
Boško jel prodaješ gužčetinu
Ovo sranje
http://www.gameready.com/m/
Pricao je i ranije da nabavlja medicinske aparate, ili potrosni materijal, ne znam sto mu ne verujete, kao da je rekao da trguje kokom
Pap gusciju pastetu sam pominjao samo da je jedem, kakva prodaja haha svi znaju da se bavim medicinskom opremom
haha pa ne neverujem mu samo mi smesno xd
haha eno pitaj Boha koliko znam neupucen biti
Evo, poslednji pasus
http://www.crvenazvezdafk.com/scc/vest/4706/dragan-mladenovic-u-poseti-liverpulu
Cekaj, Zvezda jos uvek nema teretanu? o.O
A nije mi jasno, sad izvini ako je glupo pitanje, zasto oni ne kupe taj uredjaj od proizvodjaca nego imaju tebe kao posrednika?
Pa ne mogu, imam ugovor sa ovima da samo ja na prostoru srbije mogu da ga kupim, ovlasceni distributer. Zauzvrat imaju marketing(ove ko tilmo samo ozbiljnije haha), nejebavanje sa carinama i transportom i servis. Isto kao za sve jbg zasto mercedes ne kupiti u nemackoj nego ovde? A i ja mogu da gurnem dokroru na kcs neki evro u dzep pa da vuce robu proizvodjaca kojeg ja zastupam a oni to ne umeju xd
A pazi ja sam im nudio ovo sranje pre 3-4god kad se tek pojavilo(a on kaze najnovija tehnologija xd) i kao ne treba, koristili cepter neki. A kad ga je mladenovic video tamo onda je dobar. Gluperde.
Ti si jebeni Dadan Karambolo rekoh vec mnogo puta xd
mozemo li ja i papet kako tu uci npr. da utovaramo te uredjaje u kamione pa ako budemo dobri i mi da prodajemo
hahahaha
(isto sam hteo da pitam)