Разноразно питање

1. Pitanje možda nije u duhu teme, ali nema odgovarajuće operativne teme. Dakle, ako napišem ja sada nešto, prije ponoći i to nešto bude objavljeno za sat vremena, poslije ponoći, da l' se to nešto vodi da je napisano danas, 30 decembra, ili 31, kada bude objavljeno?

2. SREĆNA NOVA GODINAAAAAA!

Младићу, у којој си ти временској зони?

3. Што ми дефка није популарна, а има скор 10?

4. Искачу ми посекотине по рукама ниоткуд. Јуче сам имао три, данас кацам се пробудио, нашо сам пет комада. Не сећам се да сам се на ишта посекао, а у стигмате не верујем. Који курац?

Мени се појављивале неке плитке "посекотине" по прстима једно време. Исто се триповао од чега су. И на крају сконтам да је од јебене књиге. Била штампана на неком скрнавом папиру; како ухватиш лист кад окрећеш страну, уреже ти се мало у кожу. Не бих ни приметио да је од тога да једном нисам случајно закачио књигу зглобом са спољне стране шаке. Усекло се говно до кости. К'о жилет.

5. Stigmate, nema šta da vjeruješ. GM, i kod tebe su stigmate, od svetih knjiga.

6. Toliko čitaju da im iskaču posekotine, kakav patišpanj! :)

7. Јеванђеље по Есаду, ахахаха... Не знате ви које су то муке...

8. Ne no po onome Amerika Esadu.

"EsADe, EsADe..."

9. Cuo da sam mt:s daje 50% popusta na postpaid paket ako ne uzmes telefon. Da li je to tacno?

10. Što mi može bit ako pojedem riblju kost?

11. Progutam tačnije.

12. Najcesce nista. Kao meni.
    Mada moze da ti ostane u grlu, pa da ides kod lekara da ti on to otpusi.