Разноразно питање

1. jel ovo mozemo da brisemo komentare sa defki sad i bez klitora?

2. jel ovo mozemo da brisemo komentare sa defki sad i bez klitora?

Па пробај... х)

3. E, slusao sam pre nekih dana neku dark psy pesmu, koja je zapravo obrada neke Sabatove pesme, sa povremenim ubacivanjem rifa iz Disposable Heroes, a preko svega toga neki bas koji siluje bubne opne. Neka mi neko od elektro fegova nadje koja pesma je u pitanju, cini mi se da je autor imao citav album sa takvim obradama, :* unapred.

4. jel mi se čini il od sad može da se piše kolko oćeš def.?

5. Јел зна неко неки виц о близанцима? Хитно ми је потребан...

6. Jel zna neko zasto bole bicepsi ako jako kines?

7. Неко ти преспај'о живце. Је л' те сврби потиљак кад прднеш?

8. Jel samo meni sumnjiva ova kaizenova pretraga otkako je ukino onu gore.Sad baš gledam nemoguće da baš niko dosad nije definisao "Luk" u basketaškom smislu

9. Костја, мени пада један на памет. Није ништа посебно, глуп је штавише, ал' не могу ничег другог да се сјетим...
    Дакле, 'вако некако:
    Добио Мујо близанце и пита га Суљо како ће се звати. Каже Мујо: Хасо и Хасо. На то ће Суљо: Па што иста имена да им даш, црни човјече? А Мујо ће: па кад се продерем ''Хасо, понес' пиво!'', стижу два.

10. Јес да је глуп, ал послужиће ми! :)

11. У Хитлеровој Немачкој су прави Немци морали некако да покажу да немају јеврејске крви? Шта су требали да имају, знају, шта већ, зна ли неко?

12. Da dokažu valjda pretke da nisu bili jevreji, preko crkvenih knjiga, matičnih knjiga i tako toga.

13. Уђу у собу са столом, на који се стави дукат, па се угаси светло, и после пет минута упали, ако је дукат и даље на столу, прошли су.
    Тест не важи за трве нацисте.

14. Или једноставно погледају да л' су им курци сечени.

15. Nisam bio dugo na forumu, samo da proverim da li se još uvek sećam kako se citira i postavljaju slike.

Test

http://www.gazette-ariegeoise.fr/IMG/jpg/test.jpg

16. Ok, sve je u redu. Dakle, ne treba mi tuđa pomoć.

17. Aj mi objasnite koja je fora sa obozavanjem neodredjeni broj istih likova iz neodredjenog broja istih serija? Prvenstveno mislim na onog dukatliju koga Kostic eksploatise maksimalno. Jeb'o vas on, smarate vise sa tim sranjima.

18. Неко ти преспај'о живце. Је л' те сврби потиљак кад прднеш?

Ozbiljno pitam. Oce ruka da otpadne.

19. Aj mi objasnite koja je fora sa obozavanjem neodredjeni broj istih likova iz neodredjenog broja istih serija? Prvenstveno mislim na onog dukatliju koga Kostic eksploatise maksimalno. Jeb'o vas on, smarate vise sa tim sranjima.

Nema fore, to smesnim smatraju iskljucivo ljudi operisani od humora.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.