Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
kako se yove ona grcka pesma od pre jedno deset godina..nesto kao tehho i grka pesma miks..si mo no si si rta si bla bla
bila mnogo popularna, mislim da je neki nasi debili obradili.
koja je pesma jebem vas nesposobne
Ubrate sta sam kurava jebao uz ovu pesmu..
https://www.youtube.com/watch?v=AcqVb7zeAbc
Jednu i sa jednom se ljubio xd
pre neki dan sam brojao, jebo sam ih oko 60.
doduse uvek zaboravim neku, al ta je brojka, 60/70.
onih jeftinih za 20e..
Hahahaah aj bezi tilmo u picku materinu
nikad nisam jebo za pare, al i to mi je interesantno da probam.
Brate...niti si lep, niti si nesto zgodan, da si pametan necu ni da trosim reci, nemas para, nemas kurcinu veliku, nisi ni duhovit a ni nesto zanimljiv tako da ili su nislijke ekkstremne debilke(u sta tesko mogu da poverujem) ili lazes
Brate...niti si lep, niti si nesto zgodan, da si pametan necu ni da trosim reci, nemas para, nemas kurcinu veliku, nisi ni duhovit a ni nesto zanimljiv
честитам тилмо, 60-70 пички, није то мала ствар, свака част, само настави тако!
Ja mu verujem brt
па ја зато и честитам, јасна ствар
сви ми овде заједно да се скупимо поред тилма па нисмо јебали 70 пички, није то мало ја да ти кажем
nema nastavka, shvatices ako se nekad ozenis, to je finalna brojka.
ех, тек тако се одрекнеш неке цифре на којој би ти и џорџ бест позавидео, па како сад то
E coa uopste nije nemoguce jebati 60 riba samo mislim da je nemoguce da je tilmo toliko jebao
Tilmo gde si voleo da izlazis kad si bio momak ti, Studio ili Spark?
Mislim ne mogu o brojkama sada posle njegovog posta jbg bice mentolski ko da se takmicim sa njim haha
al ja sam stvarno kresnuo toliko riba. plus nekih dvadesetak koje su mi pusile ili odradile hendzob. nisam lep i zgodan kao pseto al eto jbg..