Разноразно питање

1. Kako se zovu stanovnici Liverpula?

2. Ливерпуљани звучи квлтно, без обзира на правила.

3. Ako ćemo zaprave - Skauzeri i Skauzerke :D

4. Скозери они себе називају. У енглеском си Ливерпудлианс, а код нас немам појма како би то било...

5. BITLSI siguran sam 100% ... tako se zovu.

6. Iskuliraste me svi, jebo vas liverpul

7. Како се зове онај лик са радија б92 што је раније водио емисију о латино музици са неком Кубанком и био у најавној шпици за "Доле на углу", и још гомили других?

8. Kako se zove onaj bend i ona stvarka nekih gotik-emo-grol-trve-baroknih likova, ima spot gdje se oni ganjaju lafo sikirama i pjevaju neke ode na njemačkom?

9. Jedino Ramstajna mogu da se setim,ali oni nisu bas sve sto si naveo...

10. Ona đevojka što je bila u sredinu u Human Centipede, ima li je u drugi dio i što se dešava s njom? Ja sve kapiram da ona u drugi dio osnuje neku humanitarnu organizaciju i ide po gradovima i propovijeda "jela sam govna pa šta!".

11. U drugom delu,na prevaru je zvao onaj debeli psajho i predstavio se kao da radi za Tarantina...ali u drugom delu je bila prva,tako da nije hasala nicija govna.

12. Skočko, da nije bend tipa
    http://www.youtube.com/watch?v=fuLPJg2gwjQ&ob=av2e
    samo jebemliga za spot koi je...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.