Разноразно питање

1. Kako se zovu stanovnici Liverpula?

2. Ливерпуљани звучи квлтно, без обзира на правила.

3. Ako ćemo zaprave - Skauzeri i Skauzerke :D

4. Скозери они себе називају. У енглеском си Ливерпудлианс, а код нас немам појма како би то било...

5. BITLSI siguran sam 100% ... tako se zovu.

6. Iskuliraste me svi, jebo vas liverpul

7. Како се зове онај лик са радија б92 што је раније водио емисију о латино музици са неком Кубанком и био у најавној шпици за "Доле на углу", и још гомили других?

8. Kako se zove onaj bend i ona stvarka nekih gotik-emo-grol-trve-baroknih likova, ima spot gdje se oni ganjaju lafo sikirama i pjevaju neke ode na njemačkom?

9. Jedino Ramstajna mogu da se setim,ali oni nisu bas sve sto si naveo...

10. Ona đevojka što je bila u sredinu u Human Centipede, ima li je u drugi dio i što se dešava s njom? Ja sve kapiram da ona u drugi dio osnuje neku humanitarnu organizaciju i ide po gradovima i propovijeda "jela sam govna pa šta!".

11. U drugom delu,na prevaru je zvao onaj debeli psajho i predstavio se kao da radi za Tarantina...ali u drugom delu je bila prva,tako da nije hasala nicija govna.

12. Skočko, da nije bend tipa
    http://www.youtube.com/watch?v=fuLPJg2gwjQ&ob=av2e
    samo jebemliga za spot koi je...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.