Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Aha, pitam jer nemam namjeru da gledam drugi dio, iz prostog razloga što smatram da je prvi dio golo govno, i samo sam se nervirao, al me interesovalo što bi s ovom.
Ova pesma iz fife 05. . .
Nije, ljudei, ništa normalno niti komercijalno, ono je neka trešana dozlaboga, neke maske, šminke i ganjanje po šumi. Zlo.
Nema jeftinog šovinističkog "humora" na forumu i uopšte, na celom sajtu. Nema nasilja i propagiranja nasilja. Nema ovakvih tema.
http://vukajlija.com/forum/teme/38119-koliko-cesto-bijete-svoju-zenu-i-koliko-joj-treba-da-ucuti
Cemu ovo? Vidim da je sad moderno to usiljeno ispoljavanje politicke korektnosti. Zajebancija je u pitanju jebote. Ajde zakljucaj i viceve zbog vredjanja crnaca.
Kostic sprecava umetnost da se ispoljava...
Vratite temu,smaraci...
Ime i prezime kao da je predsednik sindikata. Kladim se da ima i brkove.
Čovek je više za socijal-realizam. A ti Punjac,bolje se smiri sa izlivima kreativnosti, ima da te banuje na duže vreme. xaxxaxaxa
http://www.pouke.org/forum/topic/16866-vehabije-kupile-celo-srpsko-selo-u-bih/
DUBE STO SI PRODO RODNO SELO???
ЗАШТО ЕНЕРГИЈА НИЈЕ МОД ???
Drže li u Rusiju ljudi kamere u kola, na suvozački sic? Gledali ja i drug klipove udesa u Rusiju sinoć, i skoro svi su bili snimani kamerom (fiksiranom, bila je mirna slika), sa pozicije suvozača, pa me interesuje ako se to tamo radi zašto se to radi. Faco, Ababoviću?
Меша, зар то није црна кутија?
@Devetar: na lični zahtev.
хвала :)
Ne znam Kostja, može bit to, al mi nešto priča da ljudi drže kamere koje snimaju što se dešava ispred auta a zbog aj nek bude sudara, pa da bi se odma znalo ko je kriv ako ga je kamera snimila, to mi se čini vrlo nepotrebnim.
jebote ne seri da nije :/ nisam ni provalijooo
steta...
Što Smarko više nije ktitor?
@Meśa
cuo sam negde da treba to i kod nas da se pojavi (mislim da je izaslio u sk)...
kao ako 'oces da snimas voznju ili da imas dokaz posle sudara...
taj neki trip...
Ko mi obrisa poster i zašto?
Odgovorite, prcaću!
Neki moderator sigurno. Toliko znam.