Разноразно питање

1. A sto je tebi sada krivo sto je neko to uradio nisi ti pa se jedes jeli

2. Ako mislis na moj post sa dna prosle strane, vise je bio u fazonu da je nesto o cemu nisam razmisljao o tome, i da imam postovanje za dobru stvar, pa pominjem. A Jorgovanku stvarno jebem u usta sto drzi kurs majku joj jebem bolje bi bilo da ide gore.

3. Da to sam mislio

4. To je vise bila pohvala, al ajde

5. Ovo nije vrsta hvaljenja nego zahvaljivanja....

6. Pa udri majku ti jebem pa udri majku ti jebem

7. Bohore, jel si ti stvarno iz okoline Kosmaja? Pitam, jer su moji imali vikendicu u Nemenikućama osamdesetih i ranih devedesetih i imam mnogo lepa sećanja vezana za taj kraj...

8. Jel ima neko protočni bojler u kuhinji, znači onaj bez rezervoara, a da mu nije riknuo duži vremenski period?

9. Nemam ali znam ko ima. Ugradjen pre 3-4god i sljaka i dalje ako je to duzi vremenski period

10. Protocni bojler-gowno. Gde izdrzi tri-cetiri godine to je vrh, imao sam ga na dva mesta i pravio je probleme i dok je radio, termostati, sklopke, govna.
    Skoro sam bio kod jednog lika, gastarbajter i pokazuje mi kucu, sve do jaja, ali kad sam u suterenu video bojler, samo sam rekao SUNCE TI JEBEM U PICKU!!! Kao atomska bomba "Little boy", mislim da ima 2000l zapremine! Vezano je na njega i nesto solarno, i toplotna pumpa, i kotao na pelet i jebem li ga sta sve ne, ali ostao sam duboko impresioniran...
    To da stavis.

11. Pa to je kotao i za grejanje i za vodu gajbi, al to je tehnicka voda valjda... Solarno pici u letnjim mesecima a zimi svakako lozis da bi se grejao

12. Č jesam, 6 km od vrha Kosmaja, 10 od Nemenikuća ako idem prekim putem.
    Protočni imam tipa 5 godina bez greške al plastičnu bačvicu onu ima tako da ne hvata kamenatz
    Za ove velike je fora da kupiš veće zapremine i da ga našteluješ na 10 stepeni manje nego što jeste i večni su tipa. Grejači naravno jer samo oni i odlaze

13. Moji su imali tu vikendicu oko 2 km od Sopota prema Kosmaju, kad se od Doma kulture sa one raklje krene levim putem, pa je bio sokak na desno, (tako su ga lalinski zvali, iako je tamo), koji se spaja sa onim drugim putem što kreće od raklji na desno...
    Kosmajski put broj 535, (sećam se jer sam se u to vreme ložio na onaj bemve 535i).
    Jedino što je voda bila problem, moji su napravili jednu od prvih podzemnih cisterni u tom kraju, pa nam je bila banja po tom pitanju.
    Bruka dobra lovišta su u tom kraju.

LM, ti si tamo gde je Bata Ž bio, onako grubo?

14. Koliko nije skup golf 4, 1,6 benzinac, 2002godiste, registrovan do marta, u dobrom stanju?

15. Milos-88
    Koliko nije skup golf 4, 1,6 benzinac, 2002godiste, registrovan do marta, u dobrom stanju?

16. jel ima neko dobrog majstora za etažno grijanje možda

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.