U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Imam ja radj hoces br ili da ga ja pitam sta te zanima
Dogovorio sam već s jednim majstorom da dođe na lice mesta da pogleda šta treba da se radi i komšija će svog majstora da mi pošalje isto da pogleda, ne može telefonom, al neće ništa da košta(dobro, oće par soma xD) da zovnem i tvog za još jedno mišljenje, tako da mi šibni broj ako nije problem
ne bih ti ja preporučio etaž, skup je dosta ;)
Au, jel može neko onda da javi psetu da mi ipak ne šalje telefon u pvt :///
Nije problem cim navatam caleta, ne javlja se a niko(keva) nema pojma gde je
Ko sta radi radjard menja prozore ili ugradjuje centralno.
Di je bre tema za odbojkase? Sta ja gde sad kako tu sad?!?!
http://vukajlija.com/forum/teme/14658?strana=1
Brale da me maneš sa ghostbump-ovanje i šitpostovanje, nije pisano dve godine u tu temu, mi nismo batalili odbojku na dve godine kolko ja znam situaciju trenutnu.
Ne poštuju se velikani, to je problem.
EDIT : bravo Coa imas ruku za tu pretragu :)))) :*
kad igraju odbojkasi, jel ima sanse da stignemo do finala?
Ja mislim da ima, mislim da bi mi Srbi bili najbolji u svim sportovima da sudije ne postoje, uvek nas one zajebu nekako...
Ko sta radi radjard menja prozore ili ugradjuje centralno.
E, stvarno, u zadnjih godinu i po sam imao milion pitanja vezanih za građevinske radove, a trebaće mi još, pa sam mislio i temu MAJSTORISANJE da otvorim, da možemo da diskutujemo na temu prozora, grejanja, laminata i ostalih gipsanih radova
Radj cale mi je dosao gajbi bas onako pijan i odmah otisao da spava. Ja pitam kevu jel dosao kaze spava vec dva sata xd
Ma opušteno, ionako ću prvo ova dva moja majstora da dovedem u naredna tri dana. Čestitke na odbanu
http://emoji2answers.com/wp-content/uploads/2014/08/Big-Emoji-Quiz-level-133-Applause.jpg
Haha dajte to VREDJANJE
Ali sad mi već skače pritisak zbog majstora za grejanje jer znam da ne mogu ništa da uradim da skratim troškove
Čim nešto treba da košta preko 3000 dinara, odma se bacam na gugl, zadnji put sam sam skidao spoljnu jedinicu klime, rasporio je i našao kvar da bi me opravka koštala 20 umesto 100 evra, i to samo jer nemam čime da zavarim bakarnu cev.
A hteo sam pre deset dana da skidam neku ploču sa elektronikom u kolima da bih razlemio i zalemio osigurač za migavce koji iz nekog sumanutog razloga nije u tabli za osigurače, ali je otac odvezao auto kod komšije električara koji je za 600 dinara ustanovio da su sijalice samo pregorele u isto vreme i da nema potrebe da neko neuk potencijalno zapali auto
Arming, ovo je degutantno i za moje pojmove, otvori na svoju odgovornost:
http://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=1955#post_3796348
(šalim se, mislim da je nešto bilo na temi o košarci)
Brt negde sam nekome napisao "izvini sto si mi pusio jaja" fazon ili tako nekako haha bas onako solidan ban xd bas me zanima ko me je banovao samo da ga nesto pitam, cak neuvredljivo nesto da ga pitam
ja sam, pseto