Разноразно питање

1. ma ima još tih za džabe valjda

Elem, kako da znam na slavini s tri rupe koja rupa je za glavni dovod, a koja za vruću i hladnu vodu, pošto mi se čini da je šema koju sam dobio uz slavinu pogrešno nacrtana

2. Srednja je glavna vrv

3. Nisam ovo radio sto godina. Kako da skinem pesme sa jutuba na komp?

4. Космајац

Srednja je glavna vrv

pa i ja mislio, al mi onda najjači SIGNAL na sredini ručke umesto kad okrenem na krajnje desno

ništa, odoh da obrnem kontra, nije da ima puno kombinacija

5. kad bi stavio preko 40 skakavaca zajedno u teglu dal bi se medjusobno tukli rendom ili bi se organizovali?

6. Tilmo ubijen Đinđić brate

7. Tilmo je l ima neka strana verzija te pesme? Odgovoris mi, i ja ti kazem da kucas u guglu youtube to mp3 hq i zadovoljavajuc kvalitet zvuka dobices. Ili ako ces video kucaj kick ispred youtube.com (mozes i pwn ispred youtube.com) i iskocice ti nesto pronadjes download i eto tako mozes da downoadujes, sto nikako nije hteo google da ti objasni

8. Dyo pa ima strana XD

9. Pa daj Bohoro xD
    Oll, lici brt, al nije ta zensko peva, mozda sam cuo ovu, u kaficu nekom sta li, sumnjam jer ugl idu stranjske pesme tu, ma jebes ga

10. ma jok ol, ima druga pesma, identična strofa ko ova nevenina, moraću da iskopam, ne verujem da niko nije ništa pisao u komentarima

inače slide jebe strahovito

11. Haha jebeno koji im je kurac da pevaju i domace i spansko i domace i eng, hoce da izvoze da zaradjuju novce u inozemstvu a da to nije romania.

Radj skontao sam skec, al sam pustio iz vukajlije mrzelo me da otvaram posebno

12. dobro, ja kucao jutub tu mp3, izaslo milijardu linkova. pitao ovde. i jedino se jave dva..dva,,,..clana dionizijo i bohor jebeni,

okej, dajte bre sajt youtube to mp3 konverter i to je to. aupickumaterinu.

13. Koji skeč brate?

hoce da izvoze da zaradjuju novce u inozemstvu a da to nije romania.

a rumuni glavni izvoznici za špansko govorno područje

ide jedna
    https://www.youtube.com/watch?v=SfwX7JVLv-A

14. Pa ona peva na eng budalo

15. Aha, skontao si vidim...

16. Ovde ima na gomili pametnih ljudi.
    Sta je ovo?: http://mcb.rs/
    Mene su kontaktirali su me preko linkedina.

17. Brate tilmo ako ne mozes da smislis koji kombinaciju reci koje podrazumevaju sajt jutjub I ja bih da skinem nesto I to na engleskom ukucas u gugl pretrazivac onda ne znam

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.