Samo mi nije jasno kako je nekome sa ovakvim pitanjima lakse da to isto pitanje ukucaju ovde i cekaju pola sata da neko naleti i odg a ne u guglu i dobiju odg za 0,2 sekunde
dragišiću, deset sekundi sam gledao u sajt i vidim da je jedan od milion onih programa za mužu novca, ono da im platiš za seminar da dobiješ diplomu za new wave business influence intelligence, a ovi čak i ne nude nešto svemirsko, nego obuku za kontrolore, one likove što ti dođu u kancelariju i ispituju te što nisi poslao one mejlove i što nisi napisao onaj proračun što je bio dogovor do juče da se uradi
Video sam da su do sada obrlatili od OEBS do EPS-a. Deluje mi kao pranje novca. Posto su svi zaposleni doktori sa Singidunuma. Bojim se da me nisu kontaktirali, da me reketiraju. Vec sam imao posla sa nekima sto su mi nudili opremu za video nadzor i alarme.
Izadje jedno 18 sajtova koji rade
youtube-mp3.org
los kvalitet al samo prekopiras link i convert, pa download.
http://mp3fiber.com/
Ovde malo bolji kvalitet
Majmune
Skontao sam Boh jebiga ne pratim njen rad, Radj znam tu pesmu otkad
Samo mi nije jasno kako je nekome sa ovakvim pitanjima lakse da to isto pitanje ukucaju ovde i cekaju pola sata da neko naleti i odg a ne u guglu i dobiju odg za 0,2 sekunde
hvala dio jebem te u usta bas.
:)
Kako da skinem pesmu sa jutjuba hm koja li je to magicna kombinacija od dve reci koje treba da ubacim u pretrazivac pitam se ja
dragišiću, deset sekundi sam gledao u sajt i vidim da je jedan od milion onih programa za mužu novca, ono da im platiš za seminar da dobiješ diplomu za new wave business influence intelligence, a ovi čak i ne nude nešto svemirsko, nego obuku za kontrolore, one likove što ti dođu u kancelariju i ispituju te što nisi poslao one mejlove i što nisi napisao onaj proračun što je bio dogovor do juče da se uradi
Pitaju te da li si procitao memornadum za nove omotnice TPS reporta?
http://www.imdb.com/title/tt0151804/
Video sam da su do sada obrlatili od OEBS do EPS-a. Deluje mi kao pranje novca. Posto su svi zaposleni doktori sa Singidunuma. Bojim se da me nisu kontaktirali, da me reketiraju. Vec sam imao posla sa nekima sto su mi nudili opremu za video nadzor i alarme.
velikiblek
Kako da skinem pesmu sa jutjuba hm koja li je to magicna kombinacija od dve reci koje treba da ubacim u pretrazivac pitam se ja
govno jedno jesi probao da uradis to, jesi li smrdo ali.
nije vise to kao sto je bilo.
al bitno da kenjas govnjarko usrani smrdljivi.
Hahahahaha sile lobanja silom
velikiblek
govno jedno jesi probao da uradis to, jesi li smrdo ali.
nije vise to kao sto je bilo.
yt2mp3
ili ti procitano: utdvamrz.
youtube to mp3
Proveri jedno 5 linkova, da bi nasao jedan koji radi.
Ako seltik makaronca zove tjesteninac kako bi onda zvao autora tulumbac?
htedoh da kažem Kolačinac, ali se ne završava na bac :(
Tulumbonac
Dio na ovom tvom 320 je najbolji kvalitet?
Ne znam brt sajt sa koga skidam je I dalje tu drugi po redu kad se ukucaju magicne reci. Srecno.
Ja mislim tufahijac
Da Boh, s tim sto za one koji hoce kvalitet ne preporucujem da s yt skidaju pesme, za tilma ovo - premija je!
Ma usere pesmu skroz, nekad i smanji ton ne mozes da pojacas nikako govno