Ne planiram da pravim decu u skorije vreme,ali mi se uvek svidjalo ime Aleksej.Pa me zanima sta mislite o tome?Ono,kao neki bi osudjivali zato sto nije srpsko,ali je opet pravoslavno.Ne bih promenio odluku da sinu (ukoliko bude bilo musko) dam takvo ime zbog tudjeg misljenja,ali sam opet radoznao.
O čeeeemu priiiičaš puuuuufniceee!? Mengele je bio Hitlerov urolog, koji bi ga diskreditovao zbog stvari koje je sada neprikladno iznositi, pred Romom i uništio mu položaj u partiji, da ga ovaj nije pustio da odvrće ventil. Viđali se tri-četiri puta nedeljno.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Зато што си се подала Властинбару. Ето! Љубоморни смо!
Да бог каже. Дај плећку 'вамо.
Не треба.
Sta je off-topic na temi za spem?
Што рече Пјер, ово ти је одличан текст за филозораптора.
Ne planiram da pravim decu u skorije vreme,ali mi se uvek svidjalo ime Aleksej.Pa me zanima sta mislite o tome?Ono,kao neki bi osudjivali zato sto nije srpsko,ali je opet pravoslavno.Ne bih promenio odluku da sinu (ukoliko bude bilo musko) dam takvo ime zbog tudjeg misljenja,ali sam opet radoznao.
Trolujes?
Не, што?
Singular od ravioli? Raviolo?
I Tlerhi je bio vegetarijanac... i to onaj etički. Nije mu Mengele rek'o.
Ако причаш са храном, то би ти био најмањи проблем.
Gm, samo sa onom koja je pustila krvcu. Mazim je nezno, tesim i obecavam osvetu.
Па каква си то Крајишникиња ако чекаш да пусти крвцу?!
Sanzam, Mengele uopste nije bio njegov doktor, samo su se upoznali i videli jos 1-2 puta kasnije.
O čeeeemu priiiičaš puuuuufniceee!? Mengele je bio Hitlerov urolog, koji bi ga diskreditovao zbog stvari koje je sada neprikladno iznositi, pred Romom i uništio mu položaj u partiji, da ga ovaj nije pustio da odvrće ventil. Viđali se tri-četiri puta nedeljno.
Molim?
Да, Шанзаме. Ваљда она боље познаје свог вегетаријанског идола!
To se kaže, kada ne čuješ nešto. A ovde je napisano. Kontaš? Samo pročitaj još jednom. Pusa
Filolog koji ne ume da koristi pravilno interpunkcijske znake;) Slatko;)
Stvarno ne znam o cemu pricas.
Какав је ово високоинтелектуални разговор?