Разноразно питање

1. Šta? Pa mi nismo dobri Pufnice? :(

2. Mi smo sjajno, nego reci mi zaista o cemu pricas. Skroz otvaram mogucnost da sam duduk neinformisani, ali zaista nisam nikad cula da je Mengele bio njegov licni doktor, a dosta sam bas o M citala.

3. Pufnica mi je na pvtu poručila da joj je žao što nije ukapirala zajebanciju, jer ima te momente kada joj ganglije strefi kratak spoj, dim krene da izlazi iz ušiju a mozak postaje upotrebljiv koliko i dinar u evropi.
    Još je obećala da neće biti sujetna i krenuti malodušno da odgovara na ovu otvorenu izjavu.
    Ja sam samo proton iskrenosti koji je proradio u njoj.
    Puuuusaaa

4. Lepo sto si moj predlog za iskupljenje ipak ostavio privatnim. Ti si dobar covek.

5. А добро, и ми смо мало претерали. Ипак је Канађанка у питању.

6. Hvala na razumevanju, GM. Cenim to, zaista.

7. Celibat i masturbacija iskljucuju jedno drugo ili ne? Neko me tripuje suprotno od mog znanja.

8. Не директно.

9. Kako se zove onaj film Tima Burtona u kom glume Džoni Dep i Helena Bonam Karter? Znam i da je muziku radio Deni Elfman.

10. Ala vas trojica trolujete...

film Tima Burtona u kom glume Džoni Dep i Helena Bonam Karter? Znam i da je muziku radio Deni Elfman.

Pa to su svi filmovi Tima Bartona osim Edvarda Makazorukog!

11. Elfman je radio Bitlđusa, ali je Barton uzeo Vinonu pa je Džoni odbio :)

12. Можда је овај Костићу
    http://www.imdb.com/title/tt0367594/

13. Pufnice,
    Ima po raznim novinama tipa Svet, Skandal i tako tim, mada u njima vjerovatno ima više golotinje no na klipovima.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.