Разноразно питање

1. Ne jebem, nego nisam cuo za taj izraz ostr.

Kod nas je to secenje i cepanje jbg

2. Jebemu krv, ja znam za struganje drva, retko se kod nas koristi secenje drva.

3. куј настругао багренче џД

4. ima li neko objašnjenje otkud naša municija tamo? jel zastava proizvodi za izvoz njima, ili je ko zna kojim putem dospela? https://i.imgur.com/GWq0F7U.jpg

5. PPU - Prvi partizan Užice pravi municiju za NATO. Mislim, ako i dalje postoji ta fabrika nakon što su ovi zajašili Srbiju.

6. članak o tom ratu sa wikipedije je prilično apdejtovan (poslednji put juče sa brojem žrtava) i piše da kina snabdeva vojsku filipinsku oružjem i municijom. e sad moguce da je preko kine stiglo ako njima izvozimo. sad me baš zanima kojim tokom je tamo stiglo.

7. Izvoze i za sve zemlje Zaliva, mada u današnjoj proliferaciji konvencionalnog naoružanja dovoljno ti je samo da izvezeš van svojih granica i da to stigne gdje god.

Kapitalizam je, bato, nije to više samo u Sovjetski blok.

8. Zastava izvozi bas dosta municije. Ozb. Problem je samo sto im je municija 90% izvoza, oruzje slabo.

9. Ne lupaj bre budalo.

10. Gde da nabavim bubnjeve iz 80ih? Hoću da zvuče tako kao da su iz spota van halena. pozdrav

11. Pa pitaj Alexa Van Halena skeč

12. Gde da nabavim bubnjeve iz 80ih? Hoću da zvuče tako kao da su iz spota van halena. pozdrav

Na bubanj potoku skeč

13. lolek fađo, ja čitam njegovo pitanje pre pola sata i zamalo neironično da mu napišem na bubanj potoku

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.