Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
O cemu pricate koji kurac
Pretisni enter.
Jel postoji tema u fazonu ''klipovi koji me cine srecnim'' ili sam utripovao da ima?
https://vukajlija.com/forum/teme/71865
Је л' могу ја самостално да се сликам па да однесем фотографу да ми изради фотографију за индекс?
Mozes, osim ako ne zahtevaju "na beloj pozadini" ili tako nesto. Ja za fudbalske registracije slikao sve redom. Jedino sto moras da doteras sliku na potrebne dimenzije (35x45mm) pa da 2-3 slike, ubacis na format 9x13cm i odneses u fotografsku radnju na usb-u i kazes "odradite mi tu sliku u formatu 9x13cm" i to je to.
Ako nemas photoshop ili te mrzi da se bakces sa time posalji mi sliku u pm i odradicu ti sutra u toku dana.
Nisam siguran da su voljni da se zanimavaju da ti steluju sliku koju odneses da bude u tim dimenzijama a das im 10-15 dinara na kraju za tu sliku.
Zašto bi to neko radio, pobogu?
Haha, baš tako.
Odeš kod fotografa i uslikaš se. Ili isečeš glavu sa neke slike sa veselja ako baš hoćeš da uštediš.
Pa ima neku sa instagrama na kojoj je lepo ispao http://d2trtkcohkrm90.cloudfront.net/images/emoji/apple/ios-10/256/face-with-stuck-out-tongue-and-winking-eye.png
Досадно ми па питам, какво је то дебилно питање.
Koliko se naplacuje cepanje drva?
250 dinara po metru mislim da je ako se nisam prejebao, ako si hteo da cepaš kod nekoga, nemoj.
Imam cepac brt
Ima sad onih cepača što i istruže i iscepa drva na četvrtke za 400 po metru ako je za tebe kući.
E pa to je druga stvar brt
Pita me neka zena jel hocu da joj iscepam 10 metara topole kao i pita posto.
imas pored secenja i da lik cepa masinom drva.ako je secenje 300-400 po metru sa cepanjem izadje jos preko.
ovako rucno nadjes nekog sljakera i pogodise se.ako to uopste vise neko i radi.a i verovatno zavisi od drveta.
Papet, ovde kod mene je struganje 200-250. Računaj još toliko za cepanje cepačem.
Ako su ostrugana i baba traži samo cepanje (xddd) uzni joj 20e za to i popij sok ceo i ako spremi neke urmašice onda i to pojedi
sta je struganje brt?
Pa kraćenje balvana na dužinu prihvatljivu za šporet/kotao, radnja pre cepanja