Разноразно питање

1. Ok. Jeo si kavijar brate

2. Da sam hteo da se pohvalim, otišao bih na temu moram nekom da se izjadam.

Al nit sam jeo onaj najskuplji niti sam ga kupio, doneo brat iz norveske kao poklon, bolje pare da mi dao nego ono govno. Užasno je brate, fuj.

3. Naravno da je odvratno jbg

4. to englezi zovu AQUIRED TASTE, kao, stečen ukus, ne može da ti se svidi na keca, moraš učestalo da ga jedeš

probajte da se setite koliko vam je rakija bila ukusna prvi put kad ste probali, ili pivo, ili cigare, meni su masline bile odvratne, pa sam jednu noć legao da spavam i provalio da mi se jedu i sutra pojeo teglu, pa kod drugarice jeo neke usoljene smrdljive sardele i buđav sir, zgadio se, pa posle nekog vremena - opa bato, al me vozi rođeni

5. ljudi su snimili album o svemu tome..
    https://www.youtube.com/watch?v=kFIK8Yxet1s
    dobar cover, kao ovako izgleda kao da jezik liže dupe, a kad ga otvorite zapravo liže peach tj. kajsiju..

http://www.connollyco.com/discography/gentle_giant/taste_hi.jpg

6. Pa ne može peach i kajsija brt

7. Ne znam Rađ, meni je to više haha ja sam bogat i neću da jedem pljesku kod bibca ili sandokana jer to svi mogu aj da jedem neko preskupo govno koje niko ne može da priušti jer ja bogat sam.

8. oprostite mi loš engleski sad vidim da sam pogrešio.. peach je breskva po svemu sudeći

9. Шта се десило са Пујо Шотка темом? Не могу да је нађем у претрази, може линк?

10. Zašto ljudi imaju potrebu da osuđuju nešto tako drastično, jbt, ne sviđa ti se kavijar pa šta, idi jedi pljeskavicu ili šta ti se već sviđa i oke, čemu sad to MENI NIJE JASNO KAKO LJUDI TO MOGU DA JEDU, nije ni meni jasno kako mogu da jedu patlidžane jebene pa opet njihov izbor, ako se njima sviđa neka jedu, čemu malograđanština iz svake jebene rečenice?

11. Ne uzbuđuj se, napisao je to samo da bi nas obavestio da je jeo kavijar. :D

12. Пробати нешто да видиш каквог је укуса је оправдано.

Јести нешто зато што је то популатно у буржујским круговима је идиотски.

Осуђивати нешто што ниси никада пробао је такође идиотски.

Ако већ имаш прилику да једеш нешто што је скупо и несвакидашње и што ти укусом прија, једи то себе ради, а не да цијели свијет око тебе трпи твоје снобовско понашање.

Енд оф дискашн.

13. Skočko, za jebeni patlidžan niko ne priča kako je to vrhunsko jelo plus ne košta mnogo.

Za kavijar sam mislio da je nešto vau, jer se toliko pominje. A kad sam probao zgadio mi se život, totalno razočaranje, zato sam to napisao. Isto to mislim i za onaj suši, alge neke, pirinci i bljutave ribe.

Pa nek dodju ti fensi likovi sto jedu ta sranja kod Bibca na pljeskavicu ili kod Antona na burek, rapsametili bi se.

14. da bre.serem im se u taj njihov americki hamburger.samo pljeska.i samo luka.pederi stavljaju neki namaz

15. ja sam spreman da verujem na reč nekome ko je probao gomilu dobre hrane i ko tvrdi da je kavijar dobar i da ću da uživam u njemu kad se naviknem, tako to ide s hranom, pićem, muzikom, filmovima

tilmo, ti si beše probao i ovo i slažeš se da ima ukus usoljene unutrašnjosti auspuha
    https://cdn.shopify.com/s/files/1/0192/3172/products/salmiak-rocks.jpeg?v=1360125736

16. Jeo sam neka slična sranja u svedskoj u nekom velikom kendi šopu. Bilo je nesto bas ogavno.

Ako mi nisi podmetnuo neku sliku na kojoj je ko zna šta. Xd

17. na slici su kurčići malih muslimana iz sijere leone

to je to, slatkiši, gumene bombone

18. Ne znam sto mi ovo pade na pamet.

Kad smo jebali neku kurvu kod mene u stanu nas trojica i ona zatrazi vodu i ja odem da joj sipam i dodju ova dvojica i svi izvadimo kite i umocimo joj u casu sa vodom. I onda smo se smejali dok je pila.

Boles.

19. to što je te iste kurčeve pušila deset minuta pre toga, za to je bila plaćena, a ovo sa kučevima u čaši vode, za to ste samo govnari

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.