Разноразно питање

1. Ali i dalje mislim da treba da prestanes da pusis marihuanu. Vidi ti se po komentaru da ne mozes da ubodes zarez, apostrof i tacku jbg

2. Haha kakva zajebancija? Govozzden jebeno mrzi Radulovica. Prezire i njega i onog govnara nzm kako se zove.

3. Jesu li barakuda i rokendjl i dalje zajedno?

4. Brt, zar nije rokenđl bila sa trišom posle barakude, pa sa onim nekim indijcem zbog kog je razmišljala da se seli za rumuniju, pa onda ne znam sa kim?

5. Ne znam. A i da jeste, odakle ti pravo da zabadaš nos u tudji život?

6. Meni su vukajlijaši kao braća brt, a uvek je ljepo znati šta se dešava sa braćom, jer su braća najveće bogatstvo, zar ne, brt?

7. To je relativno. Zamisli da ti je brat džankee ili straja lololo

8. Ima li neko neki savet ili predlog sta se moze uzeti za trenutno poboljsanje performansi na treningu? Imam neku proveru uskoro a usled iscasenja ramena nisam uspeo da se oporavim na vreme. Treba mi nesto sto je legalno, moze se nabaviti u Bg, da iskoristim samo za taj dan. Cuo sam za onaj efedrin ali ne znam gde se nabavlja ni kako deluje. Ima neko neki savet?

9. Nakokaj se azotnim reaktorom.

10. Sve te stvari se koriste na treningu da bi se bolje treniralo samim tim i više napredovalo. Za tvoje potrebe najbolje je neki kreatin zbog ATP-a, da ne izduvaš brzinski, potpali to nekim vazodiletatorom (gorepomenuti NO reaktori bi otprilike mogli da pomognu) i opali se nekim stimulansom CNS kao npr kofeinom u tabletama od 200mg.

Dovoljno.
    Te stvari efedrin i bilo šta jače će te samo sjebati, opaliće ti pumpu na srce koje će pumpati u prazno i desiće se tzv. BURN tj. sagorićeš kao šibica.

11. Za kusur dobijes prosireno srce.

12. Ima li neko ovlaživač vazduha? Žena utripovala (možda) da klima suši vazduh dok greje, pa da kupimo to. Gledam cene, ide do 10k. Je l to neka top-šop prevara ili vredi?

https://www.emmezeta.rs/bela-tehnika/lepota-i-zdravlje/preciscivaci-vazduha/?gclid=Cj0KCQjwvuDPBRDnARIsAGhuAmZVpOxMldExYI-aGrIMr2FSaGxp3c8O_1OdDG0BFnta5m_UoxnECP8aAtIdEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&cwsid=c167c67f2a585a53a7ee4572c6999b65

13. у добром браку жена је овлаживач ваздуха

14. Očekivao sam takve odgovore kad sam spojio ta dva. Xd

Al ako neko zna nesto nek napise.

15. Pa ako je novija klima ima verovatno u podesavanjima to da se drnda. Ne verujem da moze da susi vazduh toliko,tripuje. Ovo lici kao nesto sto bi stavio u bolnicku sobu ili slicno ne bas za stan msm da je glupost.

16. Cim je u sekciji lepota i zdravlje kazi zeni da ne jede govna necu ni da ulazim u oglas

17. Brate stavi samo čašu vode u sobu ako imaš klimu i/ili ventilaciju, kakav ovlaživač crni lol

18. Ja imam pozitivan pritisak ventilaciju, znam nekad da se probudim suvih usta, samo čaša vode pored kreveta i rešen problem. Što ostane popiješ.
    Stavi i praznu, ako nisi žedan :arhaičan skeč:

19. jel sad postovi na stranicama imaju manje lajkica otkako su uveli zaseban fid?

20. Koja je fora sa kavijarom, ima li neko od vas da voli ono? Odvratno gomno, ne kapiram što je toliko na ceni.

Jedino ako je onaj papreno skupi nešto vrhunski, ovo što sam ja probao je ogavno sranje.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.