Разноразно питање

1. Kao i uvek delim prave informacije, majkin salas u subotici (Palic) 1700 din. nocenje za dvoje sve u fulu.
    Ustvari cena je 50% veca, ali ti pozoves i kazes video sam oglas na kupomanu, oni ti kazu samo nemoj to sranje molimte samo dodji dacemo ti po toj ceni.

2. Evo torazulu ti si mi sledeći na listi, ovo je moralo sad nešto navrat-nanos da se pravi jer su mi muda bila u procepu, iskrslo jbg a ja falabogu nisam planirao na vreme.

3. Sad nešto razmišljam, znam samo jednog lika da ne pije alkohol uopšte, a znam mnogo ljudi.

Je l se ja to druzim sa alkosima ili smo alkoholicarska nacija?

4. Teraj se u kurac ciganine.

5. nisam baš uspeo da izguglam, pa da pitam ovde: ima li u medicini vece zvanje od ovog: prim mr sci med dr? i šta uopšte znače sve te skracenice?

6. Doslo mi nesto da izdrkam na rodjenu devojku, da li sam ja tacan u glavu?

7. Lol pročitao sam 'da li sam ja tacna u glavu'.

T
    A
    C
    N
    A

8. Kao da sam video ranije da se neko ovde bavi rudarenjem kripto valuta, ali moguće i da sam istripovao, pa da pitam.

Da nema neko na vrlo kratku pozajmicu 0,01 Ether?

9. Ja imam 0.001 bitkoina ako ti može pomoći :D

10. Ja imam 5 bitkoina

11. Zameni ih za bitkoin keš sad, pa ih prodaj večeras, pa za te pare opet kupi bitkoin - lak nowac

12. Taj bitcoin bi stigao prekosutra sa trenutnim stanjem na mreži :)
    Ali hvala svakako na ponudi obojici :)

13. Jel ti jos uvek treba?

14. Treba, ako imaš :)
    Ako možeš, poslaću ti adresu novcanika u poruci.
    Vraćam ti možda odmah danas, možda dan dva, naravno sa sve provizijom koju bi platio da pošalješ.

15. Sta li cu sad ishakerisati kuku idem da iskljucim zamrzivac iz struje za svaki slucaj xd

16. Hahahhah, poslao sam ti

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.