Prijava

I kako mi se namestili ej, mamu im jebem, taman kad sam počeo da se vadim. E ne može pošten čovek da uhvati vazduh od zlikovaca pa to ti je

I isto me zanima, to mi je najbitnije, da li se u ovakvim slučajevima može zabraniti napuštanje matične zemlje i da li je to konkretna odluka koju mora sud da donese ili se ona podrazumeva i u kojim slučajevima? Krivičnim samo ili?

Ma nema šanse da ti neko za to zabrani da pališ van.

Možeš dobiti zabranu ulaska u zemlje EU samo ako si tamo krao ili robijao ili si deportovan. To je svaki šaner iz kraja iskusio bar na kraći period ali u tvom slučaju ne verujem. Isto kao što ne verujem da mogu da zaplene tudju imovinu.

Ali ovo je Srbija, brate. Nigde u svetu ne može da se vadi kurac na sirotinju kao ovde. A smejao sam se nigerijskim seljacima, pa to su gospoda jedna društveno svesna i odgovorna za ove srbe. vučić je uveo ovo, to je on uradio, on je uradio to

Jel zna neko gde moze da se nadje tv duel Arkana i Seselja?

Eno ti slušaj pravni savet kobasičara jbg, šta da ti kažem, golub zna bolje sig

Jel se seća neko na kojoj se temi odvijala ona priča pre par meseci o poslovima varilaca u Nemačkoj? Zaposlen sam, ne treba meni lično a sećam se da je bio neki autor sa iskustvom.

Mogu da zaplene i pokucstvo koje “nije to moje to caletovo majke mi”. Izlaz iz zemlje mogu da ti zabrane samo u slucaju krivicnog postupka, u slucaju prekrsajnog nece/ne mogu.

Šta više podigne vašu evaluaciju čovekovog intelekta, kad kaže da navija za hrvatsku ili kad kaže da gleda riki mortija

Što propala onako Đokovićeva žena?

Kašofe, ovo drugo, Rik i Morti su sjajni (ne priznajem drugačije mišljenje).

Džonimir
Što propala onako Đokovićeva žena?

Dželena Džokovič, jbg, stres, nejač, čojek bijo bolestan, treba platiti onolike račune po Monte Karlima i svjetovima, nemere ona sama.

Što propala onako Đokovićeva žena?

јери неједе месо

Rik i morti jebu, ubedljivo najbolji od tih crtaca

Koja banka daje.najpovoljnije uslove da se uzme kredit 35-40k evra.

Plan je da se uzme nekretnina, može i ona da se založi kao garancija.

I da l postoji neka kombinacija da uzmes kredit kao za prvi stan, da dobijes povracaj pdv-a a da pare ulozis na drugu stranu?

Sparkasse banka.
Radi se o nemačkoj banci, za srpske ne znam.

Gdje je najbolji sarmaluk u Leskovcu?

Ono smece urolano. Skocko oce da ispadne svetski covek pa kao gde ima sarmalu, idi u pnom pen pa jedi sarmalu ili odakle je vec ovde ima da jedes sarmu