Разноразно питање

1. I kako mi se namestili ej, mamu im jebem, taman kad sam počeo da se vadim. E ne može pošten čovek da uhvati vazduh od zlikovaca pa to ti je

2. I isto me zanima, to mi je najbitnije, da li se u ovakvim slučajevima može zabraniti napuštanje matične zemlje i da li je to konkretna odluka koju mora sud da donese ili se ona podrazumeva i u kojim slučajevima? Krivičnim samo ili?

3. Ma nema šanse da ti neko za to zabrani da pališ van.

4. Možeš dobiti zabranu ulaska u zemlje EU samo ako si tamo krao ili robijao ili si deportovan. To je svaki šaner iz kraja iskusio bar na kraći period ali u tvom slučaju ne verujem. Isto kao što ne verujem da mogu da zaplene tudju imovinu.

5. Ali ovo je Srbija, brate. Nigde u svetu ne može da se vadi kurac na sirotinju kao ovde. A smejao sam se nigerijskim seljacima, pa to su gospoda jedna društveno svesna i odgovorna za ove srbe. vučić je uveo ovo, to je on uradio, on je uradio to

6. Jel zna neko gde moze da se nadje tv duel Arkana i Seselja?

7. Eno ti slušaj pravni savet kobasičara jbg, šta da ti kažem, golub zna bolje sig

8. Jel se seća neko na kojoj se temi odvijala ona priča pre par meseci o poslovima varilaca u Nemačkoj? Zaposlen sam, ne treba meni lično a sećam se da je bio neki autor sa iskustvom.

9. Mogu da zaplene i pokucstvo koje “nije to moje to caletovo majke mi”. Izlaz iz zemlje mogu da ti zabrane samo u slucaju krivicnog postupka, u slucaju prekrsajnog nece/ne mogu.

10. Šta više podigne vašu evaluaciju čovekovog intelekta, kad kaže da navija za hrvatsku ili kad kaže da gleda riki mortija

11. Što propala onako Đokovićeva žena?

12. Kašofe, ovo drugo, Rik i Morti su sjajni (ne priznajem drugačije mišljenje).

Džonimir
    Što propala onako Đokovićeva žena?

Dželena Džokovič, jbg, stres, nejač, čojek bijo bolestan, treba platiti onolike račune po Monte Karlima i svjetovima, nemere ona sama.

13. Što propala onako Đokovićeva žena?

јери неједе месо

14. Rik i morti jebu, ubedljivo najbolji od tih crtaca

15. Koja banka daje.najpovoljnije uslove da se uzme kredit 35-40k evra.

Plan je da se uzme nekretnina, može i ona da se založi kao garancija.

16. I da l postoji neka kombinacija da uzmes kredit kao za prvi stan, da dobijes povracaj pdv-a a da pare ulozis na drugu stranu?

17. Sparkasse banka.
    Radi se o nemačkoj banci, za srpske ne znam.

18. Gdje je najbolji sarmaluk u Leskovcu?

19. Ono smece urolano. Skocko oce da ispadne svetski covek pa kao gde ima sarmalu, idi u pnom pen pa jedi sarmalu ili odakle je vec ovde ima da jedes sarmu

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.