Разноразно питање

1. Drago mi je sto ste se ismejali, ali meni ovo nije bas duhovito.

Оке, ај сад озбиљно. Пост је смешан, али ак се изузме могућност да га је писала Пуфница, или пријатељ ујкин, онда се вероватно ради о тешком случају поремећене личности и свако од нас може да буде жртва малверзација такве особе, не?

Мислим, чак и да је ујкин друг, опет је мало скренуо.

2. ja razumijem sto pufnici nije smijesno, ali bi trebalo i ona nas da razumije sto nama jeste....

3. Хахахха! То је то!
    Хвала, Салмонеле.

4. Све боље од бољег :)

5. Чек', умрла је Пуфница па се повратила јер је умро Џими да би Мулуца могла да другује са Пуфницом?

6. Давид победио. :)

7. Dzaftaro, da. Aj ismej se i da zavrsimo sa tim. Meni nije previse duhovito. Kao sto mi nije bilo ono sa Blekom. Mladi umiru svakog jebenog dana. Nije duhovito.

8. хахахахахаха давиде дидеш у курац :)))

9. Шта ли Блеки мисли о свему овоме? (као неко ко је већ једном цапнуо)

10. Ајд, не ложи се, јеботе. Који вам је курац свима? Довиђења, боли ме дупе ко је умро.

11. Ја нисам сконтао да ли је ујак сломљен због смрти или што се нису њих две дружиле. Остало је мање-више јасно. А није смешно.

12. Џими провери ПВТ јебо те он

13. Муцо од почетка си ми била сумњива :))

14. YouCantHandleTheTruћ malopre
    Edit Delete

Ја нисам сконтао да ли је ујак сломљен због смрти или што се нису њих две дружиле.

хахахаххахахахахаххахахахахахахахаххаахааааааааааааааааааааааахаха јебено

15. Mislim, okej, serite da preozbiljno shvatam ali ja zivim veoma daleko od svoje porodice i tada kad nisam bila na Vuki, kad se to desilo, nisam imala pristup telefonu. Da je neko od mojih prijatelja ili porodice to cuo ne bi mogli tek tako da provere. Da je neko napisao da sam matori gej pedofil prva bih se smejala. Ovo nije kul i autor je pickurina.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.