Разноразно питање

1. Nije vise zanimljivo...

2. Џими pre 27 minuta

Има л' каки детектива на Вукајлији да унајмимо?

Има, Зезатор, он зна све.

Него Џими, можеш ли и мени представити моју историју бановања, да видим где сам све грешио, да учим на својим грешкама?

3. Саћу на пвт да ти пустим, Лаки.

4. Е сад сам тотално збуњен.
    Ко је у ствари умро? Ко је рекао да је пуфница умрла, она или неко други?
    ЕДИТ:
    http://img843.imageshack.us/img843/9553/qwrqwerwerwerwerwer.png

5. Ti nisi zbunjen, ti si jebeno retardiran.
    Aj cepi mi koliko treba vremena.

6. Опаааааааааааааа!
    Мож дес' дана.

7. Доста је 3 ја мислим јер је прозвао еди, а њему може један :Д

8. Е, може и Едију, добро си рек'о. :)

9. хахахахахххаха :Д
    А смањи им, много си их опаучио :)

10. Оћеш и ти дан-два? лоло

11. Не сад, немам што да радим, па други пут :)

12. aj odbanuj pufnicu, ovo se u afektu izglupirala, ceo dan je smaramo sad jos i ban

13. Ал' се овде пуцало!

Коју крему да мажем на ожиљке, у нади да ће исти венишовати са моје цењене коже, форевр?

14. aj odbanuj pufnicu, ovo se u afektu izglupirala, ceo dan je smaramo sad jos i ban

Чек дан-два да се смире страсти, па ћемо да видимо.

15. Буксно, била је једна крема, али то је правио неки лик, била је позната, не могу се сад сјетит како се зваше, да ме убијеш, ако се сјетим шибнем ти пвт

16. A kako ja da nađem neki prevod, da ga ne moram svaki čas tjerat napred ili nazad, jebiga koji god da skinem uvjek ili žuri ili odveć kasni :)

17. Коју крему да мажем на ожиљке, у нади да ће исти венишовати са моје цењене коже, форевр?

А од чега су ожиљци? Мени кева једном дала нешто од алоје за опекотине и радило је, за живо чудо.
    А за одрану кожу тешко да било шта помаже ако су дубоке ране, једино пластична операција.

18. Ајд' важи, фала ти унапред. :)

Знам за она говна ЈомелопЕ, ЈомелопГ и та срања. Али они су ваљда, један посебно за опекотине, један посебно за ожиљке итд. А не могу ја дидем до апотеке, морам некоме добјасним шта да купи. :)

19. buksno, postoji jedna smrdljiva engleska fade out, jebe mater kol'ko šljaka :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.