U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Јел има код нас да се купи?
e, ne znam, zaista. nemam je kod sebe, ali ću ti u nedelju, ponedeljak reći ko je proizvođač i postoji li uvoznik za srbiju. ali kontam da ima u snabdevenijim apotekama.
Тај фазон, или у некаквим велепродајама. Има код мене овде Анлек неки. Имају све живо, сем тродона :)
Стави Шаљићев мелем...
Jomelop je keva. Doduše sad se nešto drugačije zove, ali i dalje je keva...
Ja sam time maz'o nakon što sam šio arkadu, sad nema ništa.
Mislio sam da ti pomognem al' sam vidio da imaš više bodova od mene, zajebi...
Нисам никад чуо за ово лололо
Зајебаваш?
Онда ћу и то узети. Фала на препоруци :)
Ma leči sve bre, a još i do jaja miriše.
Buks, ideš u apoteku i tražiš JOMELOP E, melem za ožiljke i opekotine. Pratiš uputstvo i garantujem uspeh. Ja skinuo 70% ožiljka sa lica posle saobraćajke, sad ličim na Al Paćina, a pre sam ličio na pletenu korpu za pijac... To je Šaljićev melem samo je recept prodat Menti iz Padeja. I ne prihvataj ova moderna govna što forsiraju po apotekama - koštaju više, a ne deluju (kontratubeks i ostali šitovi).
Ево ти сајт
http://www.saljic.rs/
Овај зелени МЕЛОП - Е сам ја користио за своје ожиљке, сад се и даље виде половично ал' само зато што сам кретен па нисам издржао са мазањем ололо
Moze li neko dati link za ono legendarno Jugurtovo jebanje? Ajde kosticu znam da imas
Takodje su za oziljke dobri kortikosteroidi. Vidi malo po netu o tome.
Je l ovaj Denize? http://vukajlija.com/forum/teme/19317?strana=62#post_967470
To je to Mesa, hvala ti spasio si mi pola sata sacu da te izlajkujem
Kul brate, fala, ajmo svi lajk ko želi da vidi Mešju kako pretiče Straju!
Samo vas posmatram :)
Bruce ja sam procito sve ove defke, legalno je sve, defke kratke pa se brzo citaju
Ne zajebavaj da si me shvatio ozbiljno? Jeeeee, konačno me neko shvatio ozbiljno kad pretim!
A sta da ja editujem post i stavim pederski smajli?
Onda ne bi bilo u redu, pretvorio bi dobru foru u moje proseravanje funkcijom što mi se ne bi dopalo ni malo... Ne volim doduše ni tu konstataciju "pederski smajli", ja se zaista nasmešim kad god stavljam tog smajlića...