Разноразно питање

1. To bi ti mogao reci bombas da je tu jer on u svemu vidi vucice ima fobiju od istih

2. да ли је истина да возач Ф1 изгуби пар килограма током једне вожње и колика је маестрова сатница поздрав

3. uh ne znam, vidi to na guglu, cini mi se da je bila neka prica o tome skoro ovde. A za formulu jedan mislim da je par kg (haha koji skech kao a nisi ovo ocekivao)

4. ja sam cuo da izgubi 5, zbog brzine i skucenosti u prostoru.isto je i sa kosmonautima dok lete u svemir

5. Da li kao i kosmonauti oni porastu 5cm

6. hahahaha porastu 5cm, jel neka zajebancija u pitanju?

7. šta, kosmonauti kada se vrate iz nazovimo svemira, porastu 5cm hahahahah

8. Znam da pilot Miga 29 svuče 2-3 kg za 15 min leta
    Znali bi ste i vi da ste služili vojsku xd

9. Ovo sa rastom kosmonauta će biti najveća izvala od onoga kad je Štanamsedogađa izjavio da crnci imaju jedan pršljen manje hahahahahahahahahah

10. to nisam cuo.znam da ne valja za kosti kad se mnogo vremena provodi u svemiru

11. ne znam za kosti al znam da ne valja za misice, atrofiraju, jer ih uopste ne koriste zato imaju sprave za vezbanje u tim stanicama gore

12. Da, kosmonauti porastu za par cm ako su u svemiru 6 meseci i duze jer im kicma ne trpi opterecenje dok su gore i kicma se izduzi, tacnije prsljenovi se odalje jedan od drugog. Koliko porastu zavisi od visine kosmonauta. U periodu od 3 meseca posle povratka ne smeju da se bave teskim fizickim aktivnostima dok se kicma ne vrati u normalu kada izgube ono ekstra sto su porasli.

I da, vozaci F1 izgube do 5 kg po trci, ali ne misica i sala, vec vode, dehidriraju preko znoja. Isto kao piloti sto rece Bohor. Posle trke ili leta moraju da se nagruvaju vodom i elektrolitima samo da se vrate u normalu.

13. Zna li neko koliko kostaju godisnje privatne skole u bgd? One internacionalne, na engleskom da bude sve.

14. Msm da je vise ps, ona IT akademija ima srednju skolu i ona je 4k prvi razred srednje. To znam iz prve ruke, ove su vise zajebane, fazon deca diplomata i ostala govna idu tamo, pa i raste sa godinama sigurno, kapiram da je 7-8k.

15. Ajde ne lupaj, u USA ne kostaju 8k

16. https://www.isb.rs/site/page/tuition-fee-and-other-fees-2016-2017/4644
    bio sam toliko dobar pa ukucao na guglu.pojavilo se ovo.

u americi kostaju sigurno vise od 8.minimum duplo.
    ustvari.cost of living na netu,pa se lako vidi.

17. It academy je smece koliko god da kosta

18. gamby

Ajde ne lupaj, u USA ne kostaju 8k

Zasto ljudi sorte "pa kakvo je to pivo kad kosta trista pedeset dinara" imaju potrebu da se brecaju....

I meni deluje da je smece IT akademija, ali me interesuje za ove priv. intern. skole na dedinju, senjaku i to.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.