Разноразно питање

1. kapiram zašto si potisnuo to jovanča, i ja bih :)

2. A daj da vidimo ovde svi pa šta bude jebemuleb, ima tome bar 7 godina, oproštena mi je ružna prošlost, samo ako nije prazna prozivka jer ne znam o čemu je reč tačno al' daj da se smijemo!

3. nisam ti ja reme bate pusti :)

4. a daj, pani, što si takav

5. opet ćeš da mi pretiš banom? :)

6. kad sam ja tebi pretila crko dabogda

7. ne mogu ovo kosmo, danas sam bas imao usran dan. opraštaš mi?

8. ima li neko da je radio na kruzerima?

9. Aj ljudi manite svadju. Kako ja jebeno blejim ovde vec skoro deceniju i ni sa kim nemam problem i ni sa kim nikada nisam imao problem? Cak ni sa kompletnim retardima koji u ril lajfu verovatno zasluzuju nevidjen samar. Nemojte da ste sousal dzastis vorior feminaci mentalni sklop da vas sve zivo vredja. Svadjate se oko toga sta ti je neko rekao na nekom forumu, sto ti moderator ne odabere nesto da imas virtuelnu titulu ili ne znam sta. Ajmo malo sega, komika i razbibriga, zajebite svadju. Toga imam u zivotu na izvoz, ne treba mi i ovde ljubi vas Sale.

10. Sta ti treba zmaje pitaj u pvt pa cu ti odg danas

11. vas mlade nade ovog sajta

AHAH ja sam bas mlada nada ovog sajta, em sam tu skoro 5 godina, em imam malo definicija, em su i tih malo uglavnom bezveze

što je mislila većina kad su definicije bile aktuelne.

Mozda je tad i imao, to ne znam, samo kazem za ovo sve skorije sto sam vidio, a i opet svakako hvata na kvantitet, npr Facafacaa neuporedivo bolji autor, a ima otprilike trecinu (malo vise) definicija u odnosu na paninara jer je hvatao na kvalitet a ne kvantitet. za toliko godina i toliko definicija koliko paninaro ima, bilo bi cudo da nije u top 100.

ti novi, mladi autori samo ne treba da budu paljevine i neće imati problem sa paninarom, evo ja ti garantujem

Nije bitno ko je paljevina, ko nije, samo kazem da paninaro djeluje kao kompletan degenerik svakome ovako osim vas koji ga znate godinama, evo ja sam mozda na sajtu duze ali sam na forumu tek 2 -2 i po mjeseca, i mogu ti reci da je izgledao glup ko kurac i izuzetno naporan i prije nego sto smo se "pokacili" tako da nije ovo neki moj hejt njemu nego zapazanje

Opet, meni nije bitno, ja sam se igrom slucaja pojavio na ovom forumu odjednom, i isto tako cu ubrzo nestati, ali kazem da ostavlja bas los utisak, ne bi bilo lose da ga vezete malo za tarabu neku, da se smiri.

Toliko o toj temi, odgovarajte dalje zmaju, nece covjek dobiti odgovor zbog ove glupave diskusije

12. OVO VIŠE NIJE MOJ PANINARO :(

13. VRATI STAROG PANIJA, NOVI PANINARU :(

14. nemoj da ideš mujo ionako nas malo ima

15. Malo nas je al smo govna.

16. možda si ti govno ali ja nijesam

17. nemoj da ideš mujo ionako nas malo ima

Ne idem jos, i ne idem zbog tebe ili bilo koga/cega ovde, nego svakako, odnosno bicu aktivan jednom tipa u 2-3 mjeseca a mozda ni toliko

18. dovoljno što se mene tiče. svako dobro!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.