mujo, da se ne lažemo, paninaro je bog foruma, nešto kao bombas. unosi radost i živinu za narodne mase i ima dana kad ga potpuno sam održava u životu
e sad, svako malo se pojavi neki mujo koji reaguje i ozbiljno shvata kad mu neko kaže da je sisica, pa zašto pani da se ne zabavi malo?
Ma napisao sam vec, jebe se meni licno za njegove prozivke, samo pretjerano sere, i svugde ga ima, svakoj corbi mirodjija, a nije da stvarno ucestvuje u temama neko samo pokusava da provocira. Po meni, nije ni blizu bombasa, bombas normalno ucestvuje u temama, po onome sto sam vidio, i ne trudi se da provocira ljude po svaku cijenu. A kao sto sam gore rekao, mislim da takvi degenerici poput njega mogu samo da odvrate potencijalne mlade nade i doprinesu propadanju sajta
Mujo ne pecaj se kao mladi majmun napisi mu samo da kara koze u onoj plemenskoj pripizdini,onda on tebe napusi ne vidim problem
Ma nije meni zbog njegovih prozivki, vise se trigerujem kad vidim nekog drugog da proziva nego mene. Ali vidim po situaciji da si u pravu i da je tvoje rjesenje izgleda najbolje
Umereno napusavanje je dozvoljeno vec dosta vremena,pani ostavlja neke random komentare vidi se da se ne udubljuje onda dodje vas 20 da mu objasni kako to nije lepo,tacno zamisljam kako se obraduje ka vidi vas mlade nade ovog sajta
A ne sećam se ja najjasnije te prepiske, znam samo da sam ja bio malo bezobrazan sa nekim "jedi govna" ili sl. a ti si tad bio mnogo više mali mujo nego paninaro sadašnji :)
Ništa, samo osvrt na neka srećnija vremena, kako se to promeni čas posla
Edit: e je možda je to i na komentarima bilo a ne na forumu, ne znam da l' sam tad uopšte zevao po forumu
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
pa od njega mogu samo da nauče
e sad, svako malo se pojavi neki mujo koji reaguje i ozbiljno shvata kad mu neko kaže da je sisica, pa zašto pani da se ne zabavi malo?
Ma napisao sam vec, jebe se meni licno za njegove prozivke, samo pretjerano sere, i svugde ga ima, svakoj corbi mirodjija, a nije da stvarno ucestvuje u temama neko samo pokusava da provocira. Po meni, nije ni blizu bombasa, bombas normalno ucestvuje u temama, po onome sto sam vidio, i ne trudi se da provocira ljude po svaku cijenu. A kao sto sam gore rekao, mislim da takvi degenerici poput njega mogu samo da odvrate potencijalne mlade nade i doprinesu propadanju sajta
Ma nije meni zbog njegovih prozivki, vise se trigerujem kad vidim nekog drugog da proziva nego mene. Ali vidim po situaciji da si u pravu i da je tvoje rjesenje izgleda najbolje
imaš mujo ono nešto što me vuče k tebi ne mogu to da objasnim i to ne samo mene nego mnoge ali eto kazem ono sto drugi samo misle
Umereno napusavanje je dozvoljeno vec dosta vremena,pani ostavlja neke random komentare vidi se da se ne udubljuje onda dodje vas 20 da mu objasni kako to nije lepo,tacno zamisljam kako se obraduje ka vidi vas mlade nade ovog sajta
Da li si znao da je pani potomak ulcinjskih crncuga?
naravno da je u svakoj čorbi mirođija, zato je bog foruma, rekoh već, može da pokrene i aktivira šta oćeš
ahahahahahahaha a jesi lud mujo jebo te bog onaj
Šta umjereno majmune jedan?
bombaš normalno učestvuje pa jebem mu miša što je ovo
ahahaha pa šta je sledeće, thilmo nikad ne laže?
moraš još puno da čistiš klozete mujo dok ne naučiš
ali red bi bio da me iščitaš evo i ja ću tebe
Odavno nije bilo inteligentnijeg deteta ovde od Malog Muje. Mujo jedan tip, kad te paninaro proziva samo napises meeeeeeeeee i to je to.
саће да те изминусира, мујо пази се панинаријо је отров, змиа да не кажем.
da to mi je kriptonit jbg
Kosmo se loži na mene vidim..
opasno
E jebem ti dan kad paninaro nekog driluje i turira ovde po forumu, a paninaro :)
Sećaš li se početaka svojih na forumu, paninaro? :)
mogu da ti pošaljem one peveteove jovanča nema problema samo traži :)
paninarovi počeci na komentarima su bolji, kako je to naivno čeljade bilo
treba da nađem to negde
A ne sećam se ja najjasnije te prepiske, znam samo da sam ja bio malo bezobrazan sa nekim "jedi govna" ili sl. a ti si tad bio mnogo više mali mujo nego paninaro sadašnji :)
Ništa, samo osvrt na neka srećnija vremena, kako se to promeni čas posla
Edit: e je možda je to i na komentarima bilo a ne na forumu, ne znam da l' sam tad uopšte zevao po forumu