U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A i ovo su bukvalno prva dva rezultata google pretrage samo iskopirana, ako ti se ne svidjaju guglaj sam, ima gomila rezultata
Dobro
Papi ne jedi govna, 7 dinara je komad porucis 100 komada znaci 700 dinara plus postarina znaci 850. Savetujem ti da ne odgovaras na ovaj post inace ode na sirotinjsku i volim te 23,7 posto manje
Da ne otvaram temu, zbog rizika od spema nedobronamjernog.
Započeo bi podcast, ali sam potpuni duduk na tom planu, šta mi treba od opreme i na kojoj platformi da ga mećem su dva osnovna pitanja. Naravno govorimo o najlow budget varijanti (sirotinjska spika trigger). Čitao sam masu tutorijala ali je reč ovako drugarska najbolji savet. Poy
Ne bi bio spem, ne verujem da ima takva tema:)
Treba ti realno sam neki audio record/edit program, tipa AUDACITY, tu imaš i razne efekte, mož i muziku da ubacuješ...totalno sve. O čemu bi pričao na svom podcastu?
A mikrofon nemaš, šta?
Nemam apsolutno ništa od opreme
To za teme razgovora, zvanje ljudi mi je manji problem, isto problem mi je lokacija gde bih to radio
Sve u svemu da ne spemujemo i sirimo pricu, ko ima kakav savet ili iskustvo na polju podcasta, neka mi posalje na pvt. Unapred zahvalan
Tema neka bude: kako prebrojati koliko ljudi sedi u bioskopskoj sali da te gazda ne bi zavrnuo za ulaznice ali da ne primeti da brojis da ne bi ispao pickica jer ste dobri i znate se od ranije
Treba ti relativno tiho okruženje, mislim zbog kvaliteta snimka. Jer jebeno podcast je audio only pa bi to trebalo da bude makar pristojno, za početak.
O opremi ne znam ništa u Srbiji šta ima, ali znam da ti treba encoder koji signal iz mic-a prebacuje u digitalno na kompu...A moše za početak i sve bez toga, samo običan majk, ništa spec i do jaja spiku da napraviš:)
Zapatino raznorazno pitanje:
Ima li kakvih stolica za brojanje?
Tnx!
https://vukajlija.com/forum/teme/7858-akteri-filmova-za-odrasle?strana=7#post_904917
ko je ova zna li neko?
Niki Belucci
a da
sad prepoznah
prslisacu temu da se podsjetim starih ljubavi
Zna li neko grčki ili nekog Grka? Kažu da je prije 10-15 godina sud u Grčkoj zabranio ležeće policajce jer nepovoljno utiču na trudnice pa bi mi bila potrebna onlajn publikacija o tome.
znam ja čoveka
Pojeo jednom pijan giros jer nisu imali gurmansku: "Pitaj me štogođ o Grčkoj, ja sam ti za to tatamata"
Dajte mi da promijenim nik.
Ljudi me lako nalaze i prijete mi. B
Kaizene, oću novi nik.
Besplatno ljetovanje u Tivtu nudim. U Porto Montenegru.