Разноразно питање

1. A i ovo su bukvalno prva dva rezultata google pretrage samo iskopirana, ako ti se ne svidjaju guglaj sam, ima gomila rezultata

2. Papi ne jedi govna, 7 dinara je komad porucis 100 komada znaci 700 dinara plus postarina znaci 850. Savetujem ti da ne odgovaras na ovaj post inace ode na sirotinjsku i volim te 23,7 posto manje

3. Da ne otvaram temu, zbog rizika od spema nedobronamjernog.

Započeo bi podcast, ali sam potpuni duduk na tom planu, šta mi treba od opreme i na kojoj platformi da ga mećem su dva osnovna pitanja. Naravno govorimo o najlow budget varijanti (sirotinjska spika trigger). Čitao sam masu tutorijala ali je reč ovako drugarska najbolji savet. Poy

4. Ne bi bio spem, ne verujem da ima takva tema:)

Treba ti realno sam neki audio record/edit program, tipa AUDACITY, tu imaš i razne efekte, mož i muziku da ubacuješ...totalno sve. O čemu bi pričao na svom podcastu?

A mikrofon nemaš, šta?

5. Nemam apsolutno ništa od opreme

6. To za teme razgovora, zvanje ljudi mi je manji problem, isto problem mi je lokacija gde bih to radio

7. Sve u svemu da ne spemujemo i sirimo pricu, ko ima kakav savet ili iskustvo na polju podcasta, neka mi posalje na pvt. Unapred zahvalan

8. Tema neka bude: kako prebrojati koliko ljudi sedi u bioskopskoj sali da te gazda ne bi zavrnuo za ulaznice ali da ne primeti da brojis da ne bi ispao pickica jer ste dobri i znate se od ranije

9. Treba ti relativno tiho okruženje, mislim zbog kvaliteta snimka. Jer jebeno podcast je audio only pa bi to trebalo da bude makar pristojno, za početak.

O opremi ne znam ništa u Srbiji šta ima, ali znam da ti treba encoder koji signal iz mic-a prebacuje u digitalno na kompu...A moše za početak i sve bez toga, samo običan majk, ništa spec i do jaja spiku da napraviš:)

10. Zapatino raznorazno pitanje:

Ima li kakvih stolica za brojanje?

11. a da
    sad prepoznah
    prslisacu temu da se podsjetim starih ljubavi

12. Zna li neko grčki ili nekog Grka? Kažu da je prije 10-15 godina sud u Grčkoj zabranio ležeće policajce jer nepovoljno utiču na trudnice pa bi mi bila potrebna onlajn publikacija o tome.

13. Pojeo jednom pijan giros jer nisu imali gurmansku: "Pitaj me štogođ o Grčkoj, ja sam ti za to tatamata"

14. Dajte mi da promijenim nik.
    Ljudi me lako nalaze i prijete mi. B

15. Kaizene, oću novi nik.
    Besplatno ljetovanje u Tivtu nudim. U Porto Montenegru.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.