Разноразно питање

1. Ти 5-10 мало или много?:) Не знам које су суме у питању, ја шаљем за Србију само кад ми ортаци траже позајмицу, што није нека велика кинта, 50-200€ распон, 7,90 је највећа провизија коју сам платио кад боље размислим.

2. nije frka da se raspitam,ali mislim da necu nesto vise saznati.nazovi ih i pitaj.kapiram da ti je to najsigurnije.

3. Malo je brate, znam kolika je provizija u western unionu nisam sa sar planine

4. A i to sto kazes sanitarni, fala ti

Ako jos neko ima neki info nek kaze

5. Па не знам колико је кад шаљеш типа директно из поште, али овако онлајн је толико, не бих те лагао јбг. Сад ако ти шаљу типа преко сома $ капирам да је више, али не верујем да је превише страшно.

6. Meni je drug poslao oko 15hiljada dolara da mu kupim auto. Uplatio je preko nekog druga koji radi u banci na njegov račun. Bukvalno je sića bila od provizije.

E sad mislim da su nešto pooštrili, neki zakon o pranju novca i to. Al neam pojma, poenta je da je ovaj iz banke mogao da smulja to preko svog računa.

7. na devizni racun neka salje
    niposto western

8. Direktno preko IBAN-a, ps, otvori devizni račun prosto. Taj iz Amerike može onlajn da ti sibne keš, provizija je minimalna, samo traje par dana:)

Barem.je tako iz Nemačke kad šaljem preko Deutsche Banke...

9. Ps paypal ili direktno wire, nzm koja je suma ali jedno od ta dva je najisplativije. Ako ti banka nije kompatibilna ili sta vec imas Intezu, za nju znam da nema velike provizije, a americka je. Kad trazis info za wire, nek ti stave Inteza San Paulo, tako je jos manja provizija

10. Odes u intezu->trazis visa electron karticu i povezes je sa deviznim usd->otvoris paypal ipovezes ga sa visa electron->taj neko nek ti salje na paypal-->povuces u ponedeljak sa paypala-->u sredu ili cetvrtak su ti pare na racunu->podizes licno u banci sa deviznog

Na svaku transakciju provizija je 5$ ali to se ispegla jer inteza to pretvara u dinare evre dolare sto puta vamo tamo i ja koji skoro uvek povucem 100$ umesto 95$ uvek imam na racunu tipa 100-101 jer se ta provizija ispegla kroz konverzije

Samo vidi jel taj lik moze na paypal

E sad evo je caka , kad ti salje sa njegovog na tvoj paypal tu ti je provizija 3.5% znaci posalje 1000 i tebi na tvoj pp legne 965 i toliko dizes u intezi

11. Ali ako on uplacuje ni ne mora da uplacuje na svoj paypal pa na tvoj vec moze direktno na tvoj i tako izbegavate ovu proviziju od 3.5 %(ta provizija je za interne transakcije na paypalu) i tebi leze 1000 na paypal i gorepomenutom procedurom 1000 dizes u intezi kraj price :)

Samo ako su vece sume gledaj da ne idu preko 9k

12. a i ti si lud što pitaš ođe...

13. Petar Pan Pezo$
    https://rs.factcool.com/muskarci/muska-odeca

jel kupovo neko nesto odavde

Kupovao ja. Nasao Lee Cooper kaput za 3500, uredno stiglo, provereno.

14. vrhh, a kako se to placa?

15. dostava 10 dana koji su ovo prevaranti, kao da salju sa marsa, ustvari cekaju da im stigne iz engleske
    https://rs.factcool.com/xlite-hooded-gilet-mens-60075222
    https://rs.sportsdirect.com/lee-cooper-xlite-hooded-down-gilet-mens-600752?colcode=60075222

kao ista velicina ostala i njima samo hahah kakvi su ovo pederasi

evo ovo vam je cist primer kako se klepa na marzama(ako su nasi iza sajta) ili koliko nas
    (ako je ovo ispostava sportsdirecta) gledaju kao nizu rasu kojoj samo treba otimati

pezose ako os link, ima lik iz Su porucuje ovo imam ga na kupujemprodajem evo ovaj prsluk npr je 3200+postarina
    a preko ovog lika da porucis direkt sa sajta je 2100 sa njegovim ugradjivanjem plus postarina a stigne isto za 10 dana

skoro sam narucivao neke stvari i sve je stiglo ful kako treba

16. Ђоксе дај линк кад си га већ изрекламирао

17. daj mi djokse treba mi nekih stvari, a nemam zivaca da idem po buticima da gledam, jedino sto nemam pojma za velicine koja mi treba

18. Neka ti pošalju po vozaču aviona, jeftino, brzo i avanturistično.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.