Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pitaj ovog lika, zna on za velicine. Ja sam bio M nekada al sam sad debelo zasao u L
сад му пошаљи скриншот ако ти не да бар дваеспосто попуста вулва је баш
vrhh, a kako se to placa?
Zavisi sta kupis. Oni su onlajn portal za druge. Mozes ili karticom odmah ili kes pouzecem, preporucujem ti drugu opciju. Dostava je do 10 dana jer ne zavisi od njih, oni proslede prodavcu, pa oni njima salju, pa ovi onda proslede tebi. 4 puta sam narucivao, eksperimentalno sto sam narucio majicu za 300 kinti je stiglo za 2 dana, kaput sam cekao 7 radnih dana. Tako da zavisi. Ali sve je OK, dobijes sta si narucio, nisu prevaranti.
koja mjesta u bg valja obici kad dodjes u obilazak?
Vukov spomenik
Skadarlija
Kalemegdan
Plavi Most
Mekdonalds.
цицу
moze mek.
sta je cica? i posto su te kod plavog mosta?
Prica se da su po od 500 do 2000 dinara, nisam licno probao, ali kazu da je dobar odnos cijene i kvaliteta, jer su samo malo losije od ovih sto rade za 40/50/100 evra
ada deltu i ušće sig
To i zoo vrt
necu zoo, on smrdi.
http://www.cevabdzinicacica.co.rs
stefan braun
pa necu iz doci iz bl da jedem banjalucke cevape u bg
moze stefan braun. jeftin koks, jos jeftinije sponzoruse.
ово је било само у случају напада носталгије. . .за не дај боже
onda ok