Разноразно питање

1. Nisam hejter reko sam da necu ucestvovati niti se obazirati samo sam pitao sta je cilj dobio neki polu odgovor i okej. Idemo dalje

2. I tamo su bile teme, samo po 1 na nedeljnom nivou u ukupno 4 nedelje, a ovde odmah imas 4 teme od kojih mozes da biras. Isti kurac u sustini, to ako ti je onaj bio bolji je subjektivna stvar, ali nemas bas nekog osnova za hejt ovoga

3. Hahaha sve je vama hejt. Slusaj, pitao sam fino dobio sam odgovor, i ako zelis da se takmicis takmici se, ja necu biti "hejter" i necu ti udariti minus niti ocjeniti defku ako vidim da je sa tog takmicenja. Ako ne bude oznacena kao takmicarska a bude losa, onda mi oprosti. Jel moze? :)

4. Cak nisam ni komentarisao na toj temi da ne budem hejter nego ovdje pitao. Izvini

5. Hejter si, nemoj sad da se vadis, dobices trajni za ovo sig (sig)

6. Bicu dobar, necu vise

7. Zna li ko ima li i đe u Podgorici da se nađe posrana karta jebenog grada u pičku lijepu materinu...

8. kakva ti karta treba?

9. шта ће ти, само се попнеш на прво узвишење и видиш и цијелу државу а камоли град

10. Saobraćajna, sa ucrtanim putevima.

11. pođi u neki hotel i traži. ako ne nađeš javi, ja ću poć u hotel.

12. Gledao sam par tih hotelskih karata grada, obično bude samo uži dio grada, fali pola Zabjela, Stari i tako.

13. oke, napraviću ti nešto

14. Da li smem da postavim jedno pitanje?

15. Ali da bude na ona masna štampa, ne indigom precrtavano nešto :)

16. napraviću je pa umotat burek snjom ok?

17. Da li smem da postavim jedno pitanje?

Upravo si ga iskoristio. Sledeći.

18. Koje žvake su dobre za puvanje balona? Poželjno je da su sugarfree.

19. Brate ne možeš pet pitanja postaviti na jednoj strani. Pomisliću da nisi baš bistar, a znaš koliko je moje mišljenje bitno..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.