Разноразно питање

1. ZAŠTO NE MOGU DA OTVORIM TEMU, KO JE UKINUO GRAĐANIMA NARODNE REPUBLIKE VUKAJLIJE OSNOVNO LJUDSKO I DEMOKRATSKO PRAVO NA SLOBODNO OTVARANJE TEMA

2. Nisi dovoljno popularan brt

3. ZDRAVO GAMBI A ŠTA MI TREBA ZA TEMU VIDIM SAJT JE STRAŠNO OSAKAĆEN NEMA POSTERA NEMA NI REAKCIJA

4. Msm da ti treba 50 poena a vidim I ja nema postera zivot je sranje zdravo bobe

5. PA TO MAKAR NIJE PROBLEM IMAM PODRŠKU MOJIH VERNIH SAVEZNIKA SVE ŠTO MI TREBA JE JEDNA DEFINICIJA

6. Da li si slihtara i dupelizac ako oprastas svpjim roditeljima da ti u lice govore najgore uvrede u cilju odrzavanja krova nad glavom, jer si svestan da ako bi im se ljutio da bi to samo se lose po tebe odrazilo, i nisi uopste u uslovima a nemas ni novca da odes.

7. brate kakvi su to roditelji?

8. Pa brate autorativni kako drugacije da kazem nego li tako, jednostavno ako zeli sebe da uzdigne uvek mora iznadje da ti kaze nesto da tebe spusti.

9. Ne znam koliko godina imas, ali ako si stariji od 23 npr jbg jesi. Prosto treba da se snadjes I obezbedis sebi mir, a ne da trpis da te neko tretira kao govno.

10. Ne bi ta sloboda bila dugog daha, našao bi ženu koja će ga jebati na isti način i to mnogo duže od 23 godine.

11. Pa I to ima smisla, ako je vec takvog mentaliteta da nema svoje ja

12. Brate jednostavno tesko da ko postoji neiskvaren uopste u ovoj zemlji, i samo onaj ko je ziveo u situaciji kako opisujem moze da shvati kako to izgleda, i mislim da je prirodno da covek jednostavno gleda interes jer sta mislis o ovima sto su otisli u norvesku kao lekari da rade, oni su otisli jednostavno mozda zato da bi radili samo kao lekari?Ne otisli su zbog interesa prevashodno.

13. I brate otkad je pocelo da se govori za nekog da nema svoje ja ako se nalazi u poziciji da uopste nema nikakve sanse da se suprostavi.E hteo bi ja tebe da te pitam dal bi ti imao svoje ja kad bi ti 5toro uperili puske u tebe uopste i naterali da istrpis uvrede?Inace sto se devojke tice ja sam primetio tako ponekad u mom ponasanju da se nekad na nju izderem sto mi ne skuva rucak, tako da moze da se desi i obrnuto od toga sto pricas za zenu kod mene.

14. Koliko imas godina atomac? Brate to sto nisi rodjen sa uslovima ne znaci da treba da cutis I trpis, nego da stvoris uslove. Tako se postaje covek jbg.

15. Imam ja svoje ja kad je u pitanju to da zaradim za neka lepa kola sto mi se svidjaju presvega npr... i znam da se ljutim kad budem teran da trosim na bezvezluk kao npr. mrzim da stavljam pare pevaljkama u siske.A sada trenutno nemam para ni za ovo ni za ono tako da je za mene danas najveci luksuz izaci u kafanu a kamo li na pevaljku da stavljam pare u siske.

16. Ja mislim da je atomski trol, jer nije realno sta decko pise. Ovo je nista koliko opsirna pitanja je meni upucivao na pvt.

17. samo nabacuje nebuloze

18. Ja sad nisam trolovao ovde ovim porukama i ono se zna kad trolujem kako to izgleda, i obavezno iznerviram nekog.E trolovao sam onaj put kad sam na onog lika sto ima nick kurac pisao kako mu je kurac malecak.

19. Ti si onda dijagnoza drug

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.