Не разумем. Тема постоји због неког празноглавог клинца који своје намере неуспешно крије иза "троловања"?
Заправо, ја не знам због чега тема постоји, прилично је сувишна. Но добро, и да није, људи на теми баш нису показали да умеју здраво да дискутују.
Узгред, које намере?
Уради му неку уникатну мајицу, то те кошта око 10 евра, можда мало више. Мени је то сад најбоље. Скоро сам другу бубњару који воли Господара прстенова иштампао у том Господар прстенова фонту натпис "Лорд оф тхе Друмс" (уместо Лорд оф тхе Рингс) и баш му се свидело.
Мени се као чини да сам ја горе навео пример како сам ја урадио, чини ми се, а шта је тај слављеник, то мене не занима, а контам да ће Меша смислити нешто што његов друг воли, ако му се моја идеја учини добром.
On voli Scooter i trance muziku i znam šta ću da mu poklonim: skinuću neki program za skladanje glazbe i staviću mu to na flešku (koja je njegova, ujedno da mu je ovom prilikom i vratim).
Оћел неко билијар на ферку?
http://www.miniclip.com/games/8-ball-pool-multiplayer/en/
E, није фора сад без Власинарба да водите дискусију. Чек макар да му прође бан.
Jericho77777, ali zazalices.
Edit: Jbtse, ovo je za bilijar post.
Оћел неко билијар на ферку?
http://www.miniclip.com/games/8-ball-pool-multiplayer/en/
Ja 'oću.
Što ću da kupim drugu za rođendan, tu neđe do 10-15 eura, 25 godina ima, šašav je malo, nisam nešto pri parama a crnjak mi da idem praznih ruku.
Не разумем. Тема постоји због неког празноглавог клинца који своје намере неуспешно крије иза "троловања"?
Kupi mu onaj dečji stoni fudbal sa igračima na federe - kod Kineza nije više od 10 evra, a zajebavaćete se celo veče...
Заправо, ја не знам због чега тема постоји, прилично је сувишна. Но добро, и да није, људи на теми баш нису показали да умеју здраво да дискутују.
Узгред, које намере?
Уради му неку уникатну мајицу, то те кошта око 10 евра, можда мало више. Мени је то сад најбоље. Скоро сам другу бубњару који воли Господара прстенова иштампао у том Господар прстенова фонту натпис "Лорд оф тхе Друмс" (уместо Лорд оф тхе Рингс) и баш му се свидело.
A sta ce ako njegov drug nije bubnjar, ta majica ce biti prilicno glup poklon?
Мени се као чини да сам ја горе навео пример како сам ја урадио, чини ми се, а шта је тај слављеник, то мене не занима, а контам да ће Меша смислити нешто што његов друг воли, ако му се моја идеја учини добром.
Onda ću mu kupit i set bubnjeva. :)
А још ако не воли Господара прстенова, онда би тек био промашај.
lolo sto trolujete krompira, coek dao fin predlog, odstampaj ti njemu Me$o lord of the drums i sve kul
On voli Scooter i trance muziku i znam šta ću da mu poklonim: skinuću neki program za skladanje glazbe i staviću mu to na flešku (koja je njegova, ujedno da mu je ovom prilikom i vratim).
Pa što ne reče da hoćeš da ti ostane tih 10-15 evra :))
Ај кад 'оћеш.
Напиши маркером на папиру "lord of the trance", али онако као неки графит.
Brdac, pa dodao sam te, pojavi se jbg.
Ако јесте сувишна, онда се ваљда закључава одмах. Ако неко не зна да се ПОНАША, онда се банује.
Да гура све оне небулозе под плаштом троловања. Што и није лоша тактика. Ко год ти одговори, испашће да се "примио".
Узгред, вратиће се медијски бот са других налога, ако му је толико до теме.