Разноразно питање

1. Pa što ne reče da hoćeš da ti ostane tih 10-15 evra :))

Ne bi gledao no sam ostao bez izvora prihoda pa moram pažljivo da raspolažem sa trenutnom novčanom imovinom. Dok se neđe na napijem pa ih đavo izije. :)

Da mu uzmem dezodorans, ne ide, pomisliće da mislim da smrdi.

Šta je cugopol? Kako se igra to?

2. ne bih ti ja izjela meša :D

3. Ne, ne bi ti, osim ako ne govorimo o šejkeru i pijenju. :)

4. Imaš definiciju cugopola na Vuki :)

5. Znaš li Bruse da nemam naviku da koristim Vukajlijinu pretragu uopšte, osim ako ne tražim neku definiciju, a vidiš može i na nešto korisno da se naiđe.

Koja je poenta onoga na sajtove sa pu-pu sadržajem "I'm over 18" i "I'm not 18? Ima li li stvarno takvih bolida da se prodržavaju toga? Možda je i glupo pitanje, ipak u Ameriku ne smiješ kliknut na neki daunload sajt.

6. Jel i vi imate osjećaj da je čitav dan 5 popodne a kad je došlo 5 popodne naišao osjećaj da je 10 naveče?

7. Ако јесте сувишна, онда се ваљда закључава одмах.

Рекох тамо, нисам био на сајту кад је почела расправа. Тек данас сам видео о чему се ради.

Ако неко не зна да се ПОНАША, онда се банује.

Пала два бана, један 5 дана, други трајни (овај други додуше на сопствени захтев, али ок)

Узгред, вратиће се медијски бот са других налога, ако му је толико до теме.

Није се враћао на сајт неколико месеци док је био банован, што би се сад враћао кад може да сачека 5 дана?

8. Brdac, ajde više, 5 puta sam ti slao challenge!

9. Koja je poenta onoga na sajtove sa pu-pu sadržajem "I'm over 18" i "I'm not 18? Ima li li stvarno takvih bolida da se prodržavaju toga?

Због закона мислим да сваки сајт са порњавом мора да има то чудо....

10. To čudo im je onda golemo mudo, al opet, boli te kurac, klikneš i nastaviš, ništa strašno.

Usporio mi je internet nekolko dana, koristim Telenorov modem, u koji god uesbe džek da ga ubačim spor je, znam da ima program za boostovanje kompjutera, interesuje me ima li nešto slično za internet? Ili bilo što drugo čim bi mogao da ubrzam ova govna?

11. Пала два бана, један 5 дана, други трајни (овај други додуше на сопствени захтев, али ок)

Чему онда закључавање теме?

Није се враћао на сајт неколико месеци док је био банован, што би се сад враћао кад може да сачека 5 дана?

Тражио WMD по Ираку. Имај разумевања.
    Немам појма, а и не занима ме много. Рекох, вратиће се са других својих налога ако му је толико до теме.

12. А који курац... оћете пишките - нећете пишките?
    http://vukajlija.com/forum/teme/38224-pitanje-autor-odgovor-moderator?strana=5#post_1781923
    Ништа? Добро, можда је било тешко питање. Онда овако:
    Koliko se deru Nazguli kad jebu?

13. Немам појма, а и не занима ме много. Рекох, вратиће се са других својих налога ако му је толико до теме.

Јебеш њега, него мене ме занима што је теби толико до те теме, јебогати!

14. Kako je Tadic uspeo da natera Izrael da ne prizna Kosovo, dok sa druge strane mi priznajemo Palestinu kao drzavu?

15. Па није ми уопште до теме. Рецимо и да није глупа, и мени је мучно да гледам како поједини ликови ненамерно помажу боту у његовој намери. Али шта је ту је, кад већ не може да се деси да га људи игноришу, а он не буде на време банут због силовања здравог разума.

Ради се о томе да се пречесто дешава да неко у моменту банује, брише, закључава зато што га нешто нервира, а на другој страни му стоји лик који отвори и испемује шурнајс тема (на "оперативном" подфоруму), и то тако стоји цео дан. А нарочито је пичкасто оставити свој коментар на дату тему и онда закључати.

Влајко, опрости.

16. Стереотипу, две речи: Вук Јеремић.

17. А да мени неко одговори са пре десет страна постављено питање?!
    Зна ли ко како се постаје пилот, који предвиђени услови требају бити испуњени?
    И како се може скочити падобраном, је л' треба нека обука, нешто?

18. GM, prihvaćeno.

Eto, modforum mi je živ svedok da nisam znao da li podržavaš zatvaranje teme Nazguli i teme Mordor ili pitaš zašto smo je zatvorili?
    Ja u te Mordore ne bi ni ušo, niti zaključo da nije tvog posta, a Nazguli sam zaključo na svoju ruku, pa si tek tad ti linkovao tu temu Džimiju, i eto ja sam zbunjen.
    A srpske vojnike smo s pravom zaključali.
    Drugi put, budi određeniji, nemoj samo link, linkom samo smoriš, brate, jer ne znam šta oćeš...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.