Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Gomila tema su bile odjednom penzionisane prije vremena, ali do sad su bili modovi raspolozeni da otkljucaju svaku koja se zatrazi, ako imas sta da postujes pitaj nekog od njih, kontam da ce otkljucati
Druzbeni forum, kojem genijalcu je palo na pamet ovako da nazove ja ne znam
Где да се дрогирам ако пада киша напољу?
unutra
Nije istina da tilmo nikad nije rekao kolika mu je plata, sprdao je granjku za famoznih 45k u drzavnoj firmi pa je izjavio kako IMA VISE OD 90 HILJADA
Doduse malo posle toga je rekao da predje 300km dnevno u lokalu po nisu hahaha mislim ako stvarno predje 300km u lokalu dnevno a dijagonala nisa 23,7km onda i treba toliko da mu plate
Imam kombinaciju da ne plaćaš 19 dolara proviziju na one transakcije od 38 hiljada dolara godišnje.
Javi se u pvt i nesto oko.kola da te pitam da.ne spemujem teme kao sto upravo sad radim ali nema veze.
Ne sumnjam da imas, imas i onu da nadjemo bag u kladzi i da idemo na kop za dz itd itd hahhaha
Ne mogu naći, može neko da pošalje link do onog profila 'Neko' ili tako nešto,na taj profil su prvih godinu/dvije od nastanka sajta prebacane bile definicije sa izbrisanih profila.
Ima ovaj: https://vukajlija.com/recnik/autori/2
hahaha auh nmg da verujem da je tilmo ovoliko sujetan....nisam do sad na njega gledao tako al ocigledno da su mu ego i sujeta zestoko uzdrmani....generalno su stariji ljudi skoro svi na sajtu sujetni i sve primaju jako licno
Kako ga nađe Mali keru,.biće sa se nešto pobrkalo s ovim traženjem autora. Ili što sam na telefonu
Hahahahahah bukvalno, ne propusta priliku a ovako kao sta kenjate da niste sirotinja
Ali nije sramota biti sirotinja, otkud sad to. Ja sam sirotinja, pa se ipak osećam superiorno, možda je to samo do mene.. Eto crko mi monitor, ja nemam pare da kupim novi, pozajmio od sestre. Juče trebalo da idem na koncert, 1200 dinara, a nisam imao. Pukla mi dvojka, treba da uradim most, zubar mi dao popust, 120 evra, a ja nemam. Teško je biti sirotinja.
Ma i gamby je sirotinja, opušteno Cepeš Vlad. Vidi se da je svež u lovi dosta, čim stalno provlači na razne načine kako ima neki dinar više od proseka. Najgore je što dečko ne kapira da se nisu svakome u životu stvorile okolnosti da postane milioner. Mada je on više desetinehiljader
Sama rec ,,sirotinja,, je seljacka,jednom sam izgovorio u rl i bio me blam,gledali me cudno oni sa kojima sam bio.
Gde ti je ulaznica za žurku?
Ma imaću ja za nekoliko dana te pare koje nemam sad, navikao sam jer živim ciganskim životom, sad imam, sad nemam, ali nije lepo zadirkivati drugare zato što su siromašniji od tebe, to nekako kao do četvrtog razreda osnovne.
jos je sirotanskije hvaliti se platom od 70/80k kao da se radi o 12 hiljada evra mesecno....jbt ne mozes dve felne za neki bmw da kupis za te pare, a ne da odes na skijanje u francusku, a da ne trepnes
Odlicno sroceno pezos bog forumasenja