Разноразно питање

1. Е радио сам систем и је л могу сад да скинем нову Мозилу и да ми буде ми буде сејвовано ово што сам сејвовао, странице и то. Зајебо сам се и запамтио сам пар десетина страница и сад ме мрзи да кад скинем нову, да радим то опет. МОже то нешто да се среди?

2. Па ако ниси обарао систем, требало би да је све ту. Само импортујеш из експлорера.

3. ФАЦО, тебе сам чеко...

Да ли је људско млеко посно?

4. А нисам ја обаро систем, оборили ми. Нема везе...

5. ФАЦО, тебе сам чеко...

ХАххХАХАХАХАХАХАХ цијели дан вреба тему са овим питањем :Д

6. хД Снајперишем Фацу! Он зна одговор сигурно! лоло
    Шта ћу кад ме занима...

7. Nije meni upućeno pitanje al cenim da jeste
    EDIT Aj da kopiram ovde da ti ne stoji post na dnu strane :)

enemyofthefreeworld pre 14 minuta

ФАЦО, тебе сам чеко...

8. Enemy, ne treba ti Faca za ovo - em nije posno jer je životinjskog porekla, em nije posno jer se vataš za sisu... kako god okreneš omrsio si se...

9. Bruce, a jel delfin posno jelo? mislim, nije riba, sisar je,al jebemliga kako mu se kvalifikuje to njegovo meso...

10. Значи људи су окарактерисани као животиње! То ми је требало! х)))
    Хвала свима који су ми омогућили да дознам овај интерестинг фацт! х))

11. Brus diskutabilno je to mnogi ne smatraju čoveka životinjom e sad ne znam koji je stav crkve po tom pitanju al cenim da smatraju životinje nižim stvorenjem od čoveka jer kolko ja znam one ne mogu da idu u raj (mislim nek me faca ispravi ako grešim on je ovde svešteno lice:))
    EDIT Aj faco gdes da presudiš kako ti kažeš tako će bit

12. jer kolko ja znam one ne mogu da idu u raj

grešiš sinak lolo
    http://www.imdb.com/title/tt0096787/

13. jebemliga, mleko je mleko, a sisa je sisa - ja ne postim odavno, ali ako je logika da čovek nije životinja pa shodno tome nije mrsan za jelo, implikacije su užasne...
    Buksno, nemam pojma ni da li delfin uopšte može da se jede... a probao bih, nije da ne bi...

14. Jel rakija posno?
    Jel krokodil posno?

15. А 'ел смеју да се пушу пљуге док се пости?

16. e jebiga, još me pitajte da li smete da spavate svoju zakonitu ženu sa kojom ste se venčali u crkvi...

17. TREBATE ME SE GNUŠATI!

O jelu čistih i nejelu nečistih životinja (Levit 11, 13-34.)

“Treba se gnušati kamile, skočimiša, guštera, rovca i zeca. I ostalih gmizavaca
    koji su na zemlji: miša, kameleona, i krokodila. Od riba: jesti one koje imaju
    peraja i krljušt.Ptice: gnušati se i ne jesti: orla i grisera, i morskog orla,
    i jastreba (kokošara), i sivog jastreba, sokola i slične njima; noja i sovu
    i morskog galeba, i njima slične; i svaku vranu noćnu i morske pticu, i slične
    njima; i jastreba i slične njemu; i dedeka, i noćnog šišmiša (letećeg miša);
    i sve gmizavce ptičje, koji hodaju na četiri noge, neka vam budu mrzost. Ali
    da jedete od drugih gmizavaca ptičjih, jer mogu golenice više plesni svoga,
    skakati njima po zemlji. I da jedete od ovih: beskrilnog vilinog konjica,
    i njemu slične; i atiku iz reda skakavaca, i njemu slične; i arkidu (skakavca,
    cvrčka) i njoj slične. Svaka vrsta ptica koja ima četiri noge neka vam bude
    mrzost, i njima se ne oskvernjujte. Svako ko se dotiče njihove lešine biće
    nečist do večeri”.

18. e jebiga, još me pitajte da li smete da spavate svoju zakonitu ženu sa kojom ste se venčali u crkvi...

Је л' смемо?
    Зезам се мало, нећу ваљда бан попити за неки спем. лолол

19. na ovoj temi nećeš :)

20. Svaka vrsta ptica koja ima četiri noge neka vam bude
    mrzost, i njima se ne oskvernjujte. Svako ko se dotiče njihove lešine biće
    nečist do večeri”.

koa to ptica ima 4 noge? da znam da se ne zajebem

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.