Разноразно питање

1. Сматрам да би требао да будеш елиминисан

2. Ja kao neutralni posmatrac sam primjetio kako si Zvezdu napisao malim pocetnim slovom, nije to lijepo

3. Сматрам да ти није мјесто на вукајлији мачче

4. Ево извињавам се увријеђенима. Звезда*
    Иначе, плиду, мишљење о питању?

5. Rekoh da je okej. Sve dok nisi bandwagon

6. Dajte neki sajt za gledanje serija onlajn

7. www1.swatchseries.to

imaš sve moguće serije na njemu (al bez prevoda, strani je sajt)

8. Serijeonline bukvalno haha imas onaj gledajseriju i te zajebancije. Popcorn je inace najjaci al za njega znas sig. A za ove prethodne stranice vidi da nisu oborene, davno nisam gledao online

9. Ostavio sam kompjuter upaljen da se skine sezona dok sam na poslu i ništa, duva neki ledeni vjetar, biće da on nosi wifi signal sve mu jbm. Aj da probam ove linkove.

10. popcorn i serijeonline gledaju ljudi koji znaju da ukljuce kompjuter i otvore fejsbuk

11. Pa da glupane, to sam ja

12. Koristio sam to nekad dok nisam uveo ovaj paket najjebeniji pa sad sve na tvu

13. Је л' вадио неко крштеницу преко е-Управе? Ради ли то уопште и колико времена треба да стигне? Могу ли то поручити на адресу на коју ја желим, и морам ли личнно преузети?

14. Pukla me nostalgija odjednom i počeo sam da skidam igre sa pentijuma keca, znate li koje osim lion King aladina i santa klaus in trabl

15. Može li puknuti ploča od šporeta na drva ako na njega kanu kapi vode iz džezvi u kojoj se ista prokuvava? Ili je to ruralna legenda, mit?

16. Gde je tradicionalna objava negujmoa “srecan badlji dan”???

17. Je li ova?

"НЕК ТИ БАДЊАК СВЕТИ КУЋУ КРАСИ
    СВАКОМ ХРВАТУ ЖИВОТ ДА УГАСИ
    НОЖ У БУБРЕГ ШИПТАРУ ЗАБОДИ
    МИР БОЖЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ !!!"

18. hahahahahah evo ugasili stranicu hahahahah

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.